• HUmanEmber41st
    #252
    több darabban írok, mert néha rosszalkodik a Mozillám
    Szóval.
    A legtöbb fizikus (javítsatok ki ha tévedek )mind materialista. Mindent megmérni, kiszámolni, rendszerzni, kutatni új dolgokat, kísérletezni. igen ám de honnan jönnek az ötletek?
    Mit is tanít a dialektikus materializmus ?
    Minden dolognak megvan az ellentéte.
    Igen. Tehát, ha van anyagi világ, akkor lennie kell egy nem anyagi világnak is.
    A mi Világegyetemünk tágul. Tehát akármekkora is, de valahol vége van. Akkor léteznie kell olyan térrésznek, ami végtelen (és soha nem tágul, nem is tömörödik szingularitásba)
    Mi az ami megkülönbözteti az élő szervezetet a halottól ?
    Még sok ilyesmit tudnék kérdezni...amire a fizika a jelenlegi (általam ismert) módszereivel nem tud választ adni.
    Szerencsére mindig akadnak "rejtélyek".
    Ha valaki tudós létére mondjuk gömbvillám kutatásba kezd, háát... Mert a gömbvillámot még mindig nem sikerült laborban előállítani ( vagy igen? de nem valami hasonló jelenséget !!! ) mert annyi elektromos töltés akkora gömbben nem létezhet. Bár mégis létezik.
    Az UFO-k nem lehetnek idegen lények által vezetett járművek mert .... fénysebességet nem lehet átlépni stb stb...
    Ennek ellenére sok szemtanú számolt be olyan repülő objektumokról, amik a tudomány mai állása szerint nem létezhetnek. A tudományos világ tagadja is.
    Ám mégis létezniük kell. A dialektika szerint. : Ha van földi élet akkor van Földönkívüli élet is. Ha itt a fény a leggyorsabb, akkor kell lennie egy olyan "helynek" ahol a fény a leglassabb... Ezt kellene kutatni, hogy lehetne oda átjutni..