• PetruZ
    #109
    -Glozel: Tudomásom szerint ma ott tart a történelemtudomány, hogy a korábban ie. 1600-ra datált írásbeliség kezdetét jócskán hátrébb tolták más, egyéb leletek alapján is és jelenleg a glozeli írásjeleket a főniciai jelek közé sorolják. Hogy értelmes írás-e, vagy csak másolat, még nem dőlt el. Egyébként a leletek között nem csak agyagtáblák vannak, hanem sok egyéb is (pl. kezdetleges szobrok, maszkok és ilyesmik is) és elég nagy időintervallumot, kb. 3-4000 évet ölelnek át. A táblák korát már 1974-ben megállapították radiokarbon vizsgálatokkal és többször, több helyen is ellenőrizték. Ezzel kapcsolatban vaskalaposság már nincs.
    -A fény sebességéhez senki sem ragaszkodik. Jelenlegi ismereteink szerint nincs olyan mozgó tömeg, amely elérné ezt, de az einsteini relativitáselmélet nem zárja ki a lehetőségét. Mindössze az igaz, hogy jelenlegi ismereteinkkel nem lehetséges. Ez csak annyit jelent, hogy mi, emberek, nem tudunk ilyen eszközt alkotni. De a világon sehol sincs leírva, hogy ez lehetetlen... Ez baromi bonyolult téma, a világ legnagyobb koponyái agyalnak rajta folyamatosan, de a vaskalaposság kizárt. Már a fény abszolút fotonelmélete is megdőlt. Ugyanide tartozik a gravitáció is, amelynek csak most kezdik megsejteni a viselkedését.
    -piramisok: Már hogy ne tudnák megemelni a köveket? Komplett piramisokat, sziklatemplomokat helyeztek már át az ország egyik végéből a másikba. Aztán folytatva a témát: a piramisok igen nagy része egyszerű téglaépítmény és nem is különösebben nagy, ráadásul többségük félkész. A három nagy csak a híre miatt nagy, ezekből csak egy nagy igazán, a másik kettő kifejezetten átlagos méretű.

    Ha már harcolunk, ne 10-20 éves források alapján harcoljunk már és vegyük a fáradtságot, hogy utánaolvassunk több forrásnak is. Ne Nemere és a Titkok könyve legyen már a mérce...
    Ne értsd félre, nem a tudósokat védem. Semmi közöm hozzájuk és engem is zavarnak bizonyos megfogható, fizikai tények, amelyek rendszeresen kívül maradnak az általános tudomány által elfogadott tények közül, de azért a ló másik oldalára átesés is pontosan ugyanilyen vaskalaposságot eredményez.