• dani85
    Nekem megvan a második rész is már, fel is akarom rakni, csak nem tom, hogy itt van-e már az ideje. De tudjátok mit, itt van! :D
    Ha netán valaki még nem szedte le, akkor kérek noszogatást majd, és ha elég összegyűlik, újból felrakom majd az elsőt!
    A második rész már gyengébb jóval, viszont jó nagyon, már abból a szempontból is, hogy az elsőt befejezi (mi lett a Face-ékkel). A felirat nekem sajna még nincs meg ehhez sem, de szonlokboy-nak nagyon jó lett az előző, amit a többiek nevében én is köszönök. És sorry a kicsi átalakításért, de azokkal tök sokat szenvedtem, és amit jobbnak véltem, átírtam az én verziómra. (pl. a végén, amikor a Donald Mann mondja a Cruznak, hogy "Enjoy the limited life, that u have..."-nél az "Élvezze a hátralévő életét"-re szerintem jobb az "Élvezze a megszámlált napjait!") :) De ettől függetlenül :) nagyon szép munka volt, és főleg gyors. Sajna nekem ebben nem sok gyakorlatom van. :(
    Na, szóval honlap: fenn lesz holnapra a 2. rész, meg az első felirata (sajna egszerre csak egy rész megy fel!:( ) A letöltés úgyanúgy lesz, tömörített jelszavas fájl, képként feltüntetve, a jelszó ugyanúgy hmtw.
    Elég szép forgalma volt a honlapnak az elmúlt egy napban: 40 látogató, és 2 giga adatforgalom, ami 5 letöltést jelent! Arról nem is beszélve, hogy hétvégén mennyien leszedtétek. Arról a stat sajna már nincs meg, mivel töröltek mindent... :(
    Egyszóval látszik, hogy sokan szeretitek, ezért egy darabig felrakom majd a sorozatot: http://www.thirdwatch.atw.hu