1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Tyia
    #2147
    Mivel rain70 nevű agyhalott felhasználó GYÁVA SZAR ALAK, ezért ideidézem irományát a 80-as topikból:

    "Először is tutyinak (ez én lennék) itt válaszolok, mert a nem lépek be hozzászólásom, nem ide, hanem oda szólt, de a 45-ös iq-jával felfogni akkor sem tudná, ha színesben lenne lerajzolva neki több oldalon át, Az óvódások hozzá képest Einstein-ni szinten vannak. Viszont, eme magas iq-val azért rögtön levágta, P. Otília, igen csak így Otília, hogy a HP az picsát jelent, de én a H-t a hisztisre értettem, viszont ha már ennyire magadra ismertél, felőlem megtarthatod a hülye jelzőt is, akkor legyél HHP!

    A vérgőzösről meg annyit, hogy egyszerűen örülök, hogy ilyenkor legszívesebben szétvernél mindent, mert nem tudsz uralkodni magadon, ergo egy moderátori topikban is személyeskedsz. Kaposi puccs, hát ez volt a legjobb te HHP-kám. Jaja benne voltam és még ne tudd meg, hogy miben és mikben leszek benne. Az IÁ mindenkit figyel és lecsap! ÖÖö izé, sajnos nem tudok jobban lemenni erre a szintre, de majd megkérek gyogyóst próbálja meg értelmezni az írásod, mert csak vagdalkozásról szól, épeszű érvek, mint olyan nálad nem is volt és már nem is lesz. Talán kezdj el tanulni egy picikét.

    Felőlem írhatsz bármit, többet nem válaszolok neked, mert egyszerűen csak az időmet rabolod HHP! "

    A 2138-as hsz-mben ígértem valamit:
    "Én magam részéről a következő ocsmány hozzászólást bármely topikban (itt, erre nem számítok) egyes felmenők keresetlen szidalmazásával fogom jutalmazni...."

    Tehát eljött az idő te hitvány féreg, hogy el küldjelek abba az egyinges paraszt kurva anyádba....baszd szájba anyád, majd dögölj meg.
    JA, TELJESEN NYUGODT VAGYOK.....sőt.......

    Abból is elég, hogy az összes moderátor gyakorlatilag az ilyen, és ehhez hasonló debileknek tökéletes táptalajt biztosít.
    Hiába bizonygatok itt mindenfélét, NEM VAGYTOK PÁRTATLANOK...áhh le vagytok szarva.
    Basszatok innen ki, végleg, mert máshogy nem lesz vége.
    A kis kedvenc rian köcsög, majd randalírozhat kedvére tovább....lehel, hogy valamelyikőtök rokona? Valamitől megnőtt a szája!!!!

    Utálom, magam, hogy visszakéretszkedtem, tényleg elmehettek a picsába!

    További minden jót!

    Utolsó kívánságom, hogy a két topikomat (New Wave 2.0 és az Oldies Music 1.0) zárjátok be! Kösz!

    Tyia voltam (megígérem semmilyen néven nem jövök vissza, hogy az a fasz is örüljön)