1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • rain70 #2140
    Bár gondolom, hogy a moderátorok simán átlátják az egészet és nem is akartam emiatt írni és

    idáig csak olvasgattam a két HP irományait, de pár gondolat, tőlem rainbirkától, ha már így neveznek :)
    Mielőtt nagy tanítótokat, Kaposiágyint még egy év után is követve sírva követelitek vissza, meg kell, hogy nyugtassalak titeket, hogy itt van ő mindig, ki tudja hány alreg nickel a háta mögött. Tehát, emiatt kár karaktert koptatni! Az SG zene fórum gerincét? HAHAHA
    Az SG zene fórum gerinctelenségét, így akartad írni, ugye? Az említett ember, azért lett innét kivágva, mert egyrészt elküldte a kurva anyjukba a moderátorokat, így ahogy írom, másrészt pedig, idézem:

    Én vagyok a HG azt csinálok, amit akarok és valóban azt is tette, kiskirály módjára törölt mindent, ami neki nem tetszett.
    Vagyis, mint egy diktátor tevékenykedett a topikjában már nagyon régóta. Tiya is megkérdezte a moderátoroktól, pontosan így, miért is nem mentek ti a picsába? Erre kivágták, jogosan! Utána visszasírta magát és nemhogy befogná a lepénylesőjét, ha már voltak vele ennyire nagyvonalúak, hogy visszavették, ő úgy érzi most is, van akkora ember és esze is, hogy kérdőre vonja a moderátorokat, gyurikával a vállvetve.

    Gyuri, abban a topikban, nagyon sok ember megfordul, hogy neked az egészből annyi látszik, ha nem írnak oda, akkor nem is látogatják?
    Ha neked ez a fontos, kaposiék nyitottak egy világmegváltó fórumot tavaly, miért nem vagy ott velük és vállvetve szidjátok az sg-t, meg mindenkit mást, hogy itt mindenki milyen segg hülye, főleg a modik, mert azok nem végzik a munkájukat? Miért? Gondolom a választ magad sem tudod!

    Mártírkodtok itt folyamatosan és ha valami nem tetszik, mint egy HP óvódás rohantok ide és irkáljátok a világmegváltó hülyeségeiteket 1 év után is!!!, aminek semmi alapja nincs, ez egy fórum, vannak olyanok, aki igen is megjegyzik, hogy mi nem tetszik nekik, és mi igen, de nem kurva anyáznak senkit, ellenben Reynaud kolléga rögtön le faszfejezte, aki az ő listáját megkérdőjelezte, aztán ő is iderohant segítségért, mint egy hisztis dedós. Mint akik a fejlődésben megálltak 6 évnél, pedig felnőtt emberek vagytok és folyamatosan sír a szátok, ha valami nem úgy működik, ahogy kaposilacika idejében.

    Én ezzel nem is foglalkozok tovább, ha van kritikám leírom, ha nem tetszik és kényes a lelked, hogy elviseld, akkor ne fórumozz, és ha továbbra is sírni akartok, ám tegyétek, előbb utóbb biztos megunja valaki, engem már nem érdekel, tavalyi hülyeségek tömkelege now reoladed! :D

    Szép napot!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.11. 08:23:39