1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • gyorgy74
    #2139
    Hogy miről beszélünk kedves moderátor? Mint írtam csak itt a birodalmatokban kell visszaolvasni és akkor mindenre fény derül...

    "Mi, moderátorok pedig bizton állítom, hogy ok nélkül senkit sem távolítottunk el. Ha viszont valaki anyázik, cigányozik, stb-t tesz, ami sérti az alapszabályzatot vagy a netikettet, attól megválunk, legyen az házigazda, vagy fórumozó."

    Az első mondatodba már is bele tudok kötni volt aki leírta kulturáltan a véleményét és törölve lett kicsit sokat tudott el kellet némítani. Még azt sem érdekelte a tisztelt moderátor urakat, hogy az egy meglehetősen jó topik-ban házigazda joggal rendelkezett...Olyan embereket távolítottatok el akik a gerincét alkották az SG Zene fórumnak és ez hozzászólásokban is igen igen meg mutatkozik... Ha már ez így történt és megtörtént akkor el várná az ember, hogy legyetek ezúton következetesek, ha a bejelentésekre sem reagáltok akkor miért pazaroljátok azt a néhány órát hobbi szinten erre az elfoglaltságra?
    Vagy én nem tudom értelmezni a bejelentet rágalmazó személyeskedő Hsz-t...Lehet túl művelt vagyok és az a baj?

    "Tehát mi semmit sem romboltunk le. Volt egy házigazdátok aki moderálhatott a topikban és volt a társaság. Arról, hogy sokan nem képesek szó nélkül hagyni hülyeségeket, hogy a saját maguk csapdájába esnek, arról mi nem tehetünk."

    Ha ne fontos az aktivitás, felhasználók, hozzászólások száma akkor semmit nem romboltatok le..Két ember beszélget egymással egy topikban nem mindig kulturált színvonalon ez így van jó. Bocs az Off-ért. Most már törölhetek. Üdv.