1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Tyia
    #2138
    Bocsi, nem vagyok Gyuri, de reagálnom kell:

    Megnézném azt a halvérű fórumozót, akit értelmi -, felfogási képességeiben kérdőjeleznek meg nagy nyilvánosság előtt (mert a flag counter alapján olvasók azért vannak....bármilyenek is...) olyanok akik az ég világon semmit sem tudnak róla....Esetleg az eddig végzett (topik)munkáját becsmérlik, vagy cinikus megfogalmazásokat engednek meg maguknak szintén a (topik)munkájával kapcsolatban....stb...simán megértem Kaposi Lacit...sőt.................Ja , nincs (már) társaság, ja van egy inaktív HG...ja, vagy 10 éve az. Ki venné már el tőle? lásd lejjebb: (#2136)Nem Breki a hunyó!

    Tehát, ha jól értem a harmadik bekezdésedet, akkor a b*szogatott vérmérsékletén múlik, hogy a b*szogató miatt kib*sszák-e innen....hmm?
    Hááát....nem túl igazságos. persze csak ha jól értem....

    A negyedik bekezdés, pedig kifogás keresés....

    Egyébként tisztán látom a mosom kezeimet effektust.

    Én magam részéről a következő ocsmány hozzászólást bármely topikban (itt, erre nem számítok) egyes felmenők keresetlen szidalmazásával fogom jutalmazni.....legfeljebb....