1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • MerlinW
    #2137
    Fogalmam sincs miről beszéltek. A értelmes, intelligens fórumozás titka a kollektív ignoráció. Azaz nem állunk le 5 éves módjára vitatkozni valakivel, hanem átugorjuk a hozzászólásait. Van rá fórum plugin is, ha valaki nagyon zavar. Ha nem foglalkozik egy társaság valakivel, akkor az meg fogja unni és elmegy. Továbbá ott a házigazda, akinek pont ezért van hsz törlési joga.

    Mi, moderátorok pedig bizton állítom, hogy ok nélkül senkit sem távolítottunk el. Ha viszont valaki anyázik, cigányozik, stb-t tesz, ami sérti az alapszabályzatot vagy a netikettet, attól megválunk, legyen az házigazda, vagy fórumozó.

    Tehát mi semmit sem romboltunk le. Volt egy házigazdátok aki moderálhatott a topikban és volt a társaság. Arról, hogy sokan nem képesek szó nélkül hagyni hülyeségeket, hogy a saját maguk csapdájába esnek, arról mi nem tehetünk.

    Nem óvóbácsik vagyunk, hanem moderátorok. Hobbi szinten, nem főállásban, hanem napi pár órában. Azaz mi kérünk elnézést.