1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • dramerigogabor
    #2038
    Nem off-olok, ezért ide írtam. Szabinak üzeni Laci, hogy meg kellene hallgatni a másik felett is! Adjon neki SG elérhetőséget Szabi és akkor be tudja bizonyítani az igazát, hozzászólásokkal, fényképekkel igazolva. A védekezés neki is kijár!!! Nem off-olás a szándékom. Ha azt akarnám kiadnám a 130 alkalmazottamnak hogy regeljenek és offoljanak Van mellé még 70 IP címünk is!!! Nem ez a célom!!! Az viszont hogy érdemtelenek beülnek a készbe az igazságtalan. Nyiss Amaxius új fórumot és add vissza a Laciét, és kiderül ki a jobb!!!
    Gondolkozását akarom kérni a moderátoroknak!!! A fórumon napokig Amaximus szólózott, néha Rain segített neki. Találtak hozzá mostanára 4-5 embert, ez aztán az igazi nagy fórum!!!
    Engem csak az italo érdekel, és nem egyéb zenei irányzatok. A hölgy válasza típusos női válasz, olvass vissza pár száz Hsz-t és más lesz a véleményed!!! Szar lett a fórum!!!
    Ja és fogalmad sincs róla hogy ki vagyok, semmit sem tudsz rólam!
    Törölhetitek a regemet nyugodtan. Majd ha akarok mondani valamit regelek még!!!