1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • amaximus
    #2037
    Amennyiben túl off az itteniekhez képest,akkor nyugodtan lehet törölni, gondoltam csak azért írok néhány gondolatot,mert hogy mióta nincs a mindenki védőszentje, így jobb híjján én és a moderátorok lettek az új játék célpontok.
    Gábor,Gábor, ejnye, hát nem tudom hányan és hányszor regeltetek vissza ide csak a buli kedvéért és még hány néven, valamint meddig kívánjátok folytatni ezt a szánalmas megkeseredett színjátékot és szerencsétlenkedést, de én egyetlenegy értelmes, kultúrált módon a témába vágó hsz-t nem töröltem még soha sehonnan, akkor sem, ha te teljesen véletlen pont tudod, hogy mennyi és melyek hiányoznak a fórumból.
    Annak is örülök, hogy a fórumban általam és mások által is berakott zenék alapján meg tudod ítélni a személyes gyűjteményem és rálátásom a különböző zenei irányzatokra, valamint pontos adatokkal rendelkezel a követőimről és zenei kapcsolatrendszeremről. Szerintem az a legnagyobb baj(otok), hogy sokkal kevesebbet tudsz rólam,mint én rólad, rólatok.
    Ha szeretnél ajánlani a véleményed szerint adott fórum látogatóinak ízlését átfogó és tetszését kiváltó mintegy zsírúj 50db zenét abban vagy bármelyik fórumban,akkor az itteni kisesszéid helyett miért nem oda raksz egy zenei ajánlót,ami után nyugodtan hátradőlhetnél és megveregethetnéd a válladat?! Van,ami megakadályoz benne?

    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.04. 10:56:08