1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • dramerigogabor
    #2033
    Korábban töröltek az SG New Italo Fórumról (Doki6902 voltam). 2x szóltam hozzá, de törölték a regemet. Nem bántottam benne senkit, csak a közállapotokról írtam. Úgy gondolom az a 2 ember aki a fórumot szétverte nem alkalmas erre a fórumra. Amaximus maga beszélget benne sokszor napokig mint egy skizofrén. 4 éve mindennap a fórumon szétnéztem minden reggel, mert élek-halok az italoért. 2x szóltam hozzá, amikor jogtalanul Kaposit kitiltottátok. Kaposi az italo népszerűsítésért rengeteget tett Magyarországon. Óriási ismerettségre tett számot. Rain és Amaximus mit tett? Az hogy Kaposi 1x beszólt Johnnykánek, hogy újként köszönjön be mielőtt kritizál nem volt szép tőle, de nem hiszem hogy ez a jogok elvételét kellene maga után vonzania. Ugyanúgy mint ahogy az én két hozzászólásomat törölték, majd a fórumról kitiltottak, ugyanzezt tette korábban Kaposi kolléga, de senkit sem tiltott ki. Rain és Amaxius csak obstruálta a fórumot Kaposival szemben. A hozzászólásaikat én is töröltem volna.
    Egyébként a fórum amióta Ők vezetik hihetetlenül beszűkült a kínálata. Ketten beszélgetnek zömmel, vagy csak Amaximus egyedül. Azt az irányvonalat nyomatják ami az ő ízlésük, de nincs széles körű kínálat. Kaposi mindent betett a New Italoból!!! Azt is amit én nem szerettem. Karácsony óta 1 érdemet felhívó új zenét sikerült betenni a fórumba. Ha szét néztek a Facebookon a Magyarországon lévő nagy italo fanok eltűntek az SG fórumról. Ez volt a moderátorok célja???? Akik maradtak azokat nem találod fanként sehol. A Viva TV egy szűkkörű média, ez elég lehet arra, hogy tönkre tegyetek egy jól működő fórumot. A fórum cím megváltozásával a külföldiek el fognak tűnni a fórumról, mert nehezen fognak rálelni a fórumra. Az NRW rendkívül szűk igényre tart számot a mai világban, emiatt elveszik a fórum jelentősége!!!
    Mivel érdemelte ki Amaximus a házigazda szerepét? Ezt mi italofanok szeretnénk tudni!!!
    Közel 50 New Italo újdonságból egyet sikerült a fórumon megosztani, több hónapos dolgok jelennek meg rendszeresen, ami már a fanok 90 százalékának már meg van. Ez a fórum a célját elvesztette, amelyhez ti asszisztáltok.
    Miért nem kérdeztétek meg a váltás előtt a regisztrált usereket? Mi a célotok a Fórummal? Érdeketek, hogy teljesen beszűkült a fórum kínálata és látogatottsága?
    Nem bántás volt a hozzászólásom célja, hanem az hogy gondolkozzatok másképp is el egy kicsit. Remélem nem fogjátok a regemet a hozzászólásom után törölni!!!
    Kaposinak számtalan követője van az italo fanok között. Amaximusnak és Pénzes Gyulának vannak italo fan követői? Ezen is érdemes lenne elgondolkoznotok!
    Boldog Új Évet kívánok mindenkinek.
    Eddig azért nem írtam sem én nektek panaszként és a többiek sem, mert nem ismertük a "moderátorok figyelmébe" lehetőséget. Ezért nem tettünk panaszt felétek.