1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Efreet
    #2030
    "A házigazdai jogok kiosztásának elvei"

    elv (főnév)
    Alapul szolgáló elgondolás. Adott elképzelésben, rendszerben, berendezkedésben vagy eljárásban alapul szolgáló fontos vezérlő gondolat.


    Nem szabály, nem törvény, hanem elv, amitől el lehet térni, és el is szoktunk térni, ha a helyzet úgy követeli meg. Kapott már 2 napja nyitott topic is házigazdát (akkor se háborgott senki), kapott már 100-200 hozzászólásos topic is házigazdás (akkor se háborgott senki), és kapott pár hónapja regisztrált tag is házigazdaságot (akkor se háborgott senki).

    A lent említett ex-házigazda sorozatosan visszaélt a jogosultságával, teljesen el volt tévedve azzal kapcsolatban, hogy mit jelent a házigazdaság. És amikor rákérdezett egy moderátor, azt elküldte a bús... -ba (az említett topicban 21084 és visszafele), ahelyett, hogy esetleg megpróbált volna magyarázatot adni a működésére, igazolta volna a tetteit. A házigazda elsősorban a közösségnek, de végső soron nekünk tartozik elszámolással, így a viselkedése nem elfogadható. A házigazda nem kiskirály ("én topicom", "törlök amit akarok", stb.) azok a saját fórumokban vannak, ott a moderáció is ennek megfelelően működik.

    Amúgy van még egy elv, (amitől szintén el lehet térni), sok netikettel foglalkozó oldalon található ilyesmi:
    - Adminnak és moderátornak nem szólunk be, pláne nem durván. Hiába hisszük, hogy nekünk van igazunk, nincs. Ha mégis beszólunk, vállaljuk a következményeket, ami lehet egy enyhe rászólástól kezdve bármi, egészen a fórumról való letiltásig. Ha nem tetszik az adott fórum hangvétele, stílusa, szabályzata vagy bármi egyéb, lehet másikat keresni.


    Részemről szerintem túlragoztuk a témát.