• electroshock
    Már meg is vettem(digital downloaddal). Codemasters-től. Pontosabban Onlinekeystore-ról 10 dolcsiért, és az EU-s key, szóval turbine el se fogadja, úgyhogy maradt codemasters. :) De mindegy, mert amúgy is fizetném a havi díjat, mert ha belegondolok jobban megéri (van rá fölös 3 rongyom, mással akkor ugy se nagyon játszok). Most azért a havi 3000ért megkapom az összes karakter slotot, a 2 fajt, a 2 kasztot, az összes adventure packet meg 500 pontot (3000 turbine pont asszem 39$=3 havi előfizetés). Most ha csak arra gondolsz, hogy a karakter slotok darabja 595, 2 faj meg 2 kaszt szintén, már az több ezer pont.. plusz a sok adventure. Szerintem annak megéri előfizetni akinek van havi 3 ezre, akinek nincs az meg szerezzen be amerikai(turbine) product key-t, és akkor tud ingyen játszani(úgy is teljesen élvezhető a játék, pláne, hogy lehet kapni ingyen pontokat amiből vehet dolgokat). :) Az utolsó kérdésedre, nem vagyok régi játékos, de régen nézegettem képeket (mikor wowoztam/shameonme) és akkor sokkal szarabbul nézett ki, ezért nem is nagyon keltette fel az érdeklődésem.. ^^