Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg aktiválva vagyok nem??

Manage Subscriptions
Account homepage
Product: DUNGEONS & DRAGONS ONLINE ™

Creation Date: 09/01/07

Gametime remaining: 30 days until next payment due

Make Payment

Status: open

Payment History:
No payment history found

Change Payment method / payment frequency

★ 汤姆 李

Turbine launcher error<#rinya>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nem indítja el a játékot!Ezt már nem hiszem el😞Mi történik mi van vele?

a fizetésnél valamelyik opciónál kell lennie olyannak hogy gamecard. ha minden jól megy akkor kírja hogy éppen meddig érvényes a subscription (30 nap). amikor telepítés után elindítod a launchert akkor még a bejelentkezés elõtt nekiáll frissíteni (ha ezt valamiért nem tudod megtenni-tényleg nagyon sok adatról van szó- akkor javaslom vidd el a vinyót haverhoz, vagy akár internetcafféba és csináld meg ott).
No resources could be found
Launcher execution terminated

Ezt a hibaüzenetet kapom mikor indítanám

Regisztrációnál vagyok és nemtudom,hogy most mit kellene tennem😞
Eljutottam odáig,hogy kaptam e-mailt a cog-tõl és mondja ugye,hogy kövessem az utasításokat.Oké-megadtam a kulcsot neki és most kiadja nekem a Payment Options-t.Itt mit jelöljek?
WorldPay
PayPal
ClickandBuy

Megérkezett!De még ez a demo lemez hozzá(dragonshard) minek?
Inkább térképet tettek volna helyette😊
Nah megpróbálkozok a frissítéssel.

Kb 6800 fájlt fog leszedni, sztem 1 giga is megvan, de paszolok. Én minden update után átmásolom másik vinyóra a Turbine mappát, aztán ha vmi gond van (win reinstall pl) akkor csak visszamásolom, kidobom asztalra a dndlaunchert azt jólvan :-).
azirafael
Nem, csak update után tudsz belépni. Az update meg eltart pár óráig...

Az szép.Megmondom õszintén erre nem gondoltam mikor megrendeltem.
Nem tudom valahogy kijátszani(elkerülni) a frissítést esetleg?
Vagy addig be sem tölti a játékot még nincs frissítve?
Mi a mûködési elve ua mint pl a GW-nál,hogy már rögtön a fõmenüben elkezd update-elni?

azirafael
Nem tudom pontosan mennyit fog letölteni neked de kb 400-800 Mb-ra biztosan számíthatsz...én úgy emlékszem ennyit szedett le kb. egy update-nél

Ezt most nagyon fontos lenne megtudnom mert így ha sokat tölt le akkor kockáztatom az internetemet itt külföldön!!Légyszi hozzávetõlegesen mennyi az elsõ Update?
Bocsánat,hogy így alkalmatlankodok de tisztában akarok lenni ezzel a dologgal.

Ajjaj.Körülbelül mennyi mb-ot húz le?Korlátozva van a netem itt kinnt pontosabban a letöltést elvileg nem szabad erõltetnem😞
Pedig muszály lesz Update-elni.

szerintem nyugodtan keszulj egy jo par oras frissitesre. nem viccelek.
egyebkent telleg elegge kevesen irunk. de bent talalkoztam tobb olyan magyarral, aki nem olvassa a forumot. csak jaccik.

aut viam inveniam aut faciam

Bocsi,szeretném még azt megkérdezni,hogy kb mennyit update-el a frissen feltelepített játék ha frissít egyáltalán?kösszi

Hát nem valami felkapott ez a Topic az tény😊
Ennyire kevesen veszik meg vagy ennyire nem jó?
10 újjamon megtudom számolni mennyi játékos ír ide😊
Viszont az a pár online játékos jókat ír úgyhogy van esély rá,hogy tetszeni fog nekem.
Ez az elsõ Online játék(jah nem bocsi a második mert az elsõ a Guild Wars volt de az nem tetszett kb 1 hétig toltam vele😊 amit megveszek.Remélem ez annál komolyabb játék.De,hogy ennyire kevés legyen a Magyar felhasználói gárda a Stormreach-ra az kevés szerintem.Nemde??De minden kiderül mikor már én is felhasználója leszek.
Addig is tudtok valami linket kis kedvcsináló videóhoz esetleg shot-okhoz??

Hát nem jött meg😞Várhatok még.
Posta<#levele>

MrStokes
A kepidet elnezve kezd mar egesz emberi alakot olteni a jatek. Az elejen meg kulteri reszek nem nagyon voltak. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Reggel 9-10h körül megérkezik a game ide hozzám<#circling>
Sorry,hogy beírtam ezt a topic-ba de már nagggyon várom😊
Rengeteget olvasgattam a szabályismertetõket,nézegettem a shot-okat stb..
Azt szeretném kérdezni,hogy általában mikor vagytok(vannak) játékban mivel én inkább naponta 23h-tól tudnék rákapcsolódni esetleg délutánonként 1-2h-át?

Ohh ezt jó tudni, én azt hittem mindenképp kell várnom. Nahh akkor kira remélem lesz hamar embergyûjtés dragon raid-re :-).

Ha elbuktatok, akkor nem kell varni semmit, rogton megismetelheted.

Csak akkor kell varni 2 napot, ha gyoztetek.

Tegnap küzdöttem Velah ellen végre :-). Sajna, 1-0 lett az õ javára :-(. Pedig már csak 1 kis minimál ép-je volt, én meg bõszen nyilaztam fedezék nélkül, mert volt még 1 életben lévõ papunk (mindenki más meghalt már :-D). Csak éppen avval nem voltam tisztában, h az a pap csak azért maradt életben mert már a csata legelején lepottyant a sárkány szigetérõl :-). Most pedig annyira, de annyira akarok 1 revansot, h nagyon :-D. De erre még várnom kell még min 2 napot (meg kell némi szerencse h bekerüljek a partyba is). Viszont csináltam egy pár scr shot-ot a bestiáról :-).

Itt meg lehet nézegetni a képeket (nem csak a sárkányról van):

http://www.mediahump.com/gallery/1539/
ne aggodj! hamar raszoksz te is... ahogy mi is. nekem most epp ketoldali ddo hianyom van... de 27ig semmi eselyem sincs hogy beloggoljak. meg jo, hogy megvettem januarra is a honapot. na mindegy, volt mar ennel nagyobb osszeg is amit kidobtam az ablakon.
jaccatok sokat.
telleg mi van ha en csak akkor tudok beloggolni? mi lesz a karaktereimmel? valaki dobhatna nekem egy kis infot errol az egesz atallos mokarol. mert itt eleg fura gepem van - tulajdonkepp csak egy terminal - es nem nagyon megy rajta a netezes. elore is kosz.
hogy hianyoznak a lighning boltjaim... *sniff*

Nincs rá lehetõségem,hogy letöltsem mivel korlátozva van a netem itt kinnt!

Miért nem próbáltad ki a 7 napos trialt? 😊
Kint tartózkodom Ausztriában még jó pár hónapig tehát megrendeltem az Amazon.de-rõl a játékot+a gamecardot hozzá(60 nap)így lesz 90 nap játékidõm!
gamecard:link
játék:link

Hétfõn vagy kedden itt is van ahol vagyok jelenleg!Várom már nagyon😊
Egyébként milyen a game?Remélem jó választás volt.

Jajaja megnyugodtan miután vissztért az élõk sorába a Boldrei és megvolt minden cuccom :-).

Tomy Lee: én nem tok olyan helyrõl mo-on, ahol gamecard-ot lehetne venni DDo-hoz. Ez persze nem azt jelenti, h nincs ilyen hely :-D.
Gamecard-os kérdésemre valaki?

azirafael
A public Test szerveren kb decemberi állapotban vannak elmentve a karakterek, ezért van minden õsszekeveredve, illetve ezért térnek el a szintek is. Amikor élesben megy az összevonás akkor a közvetlen lelövés elõtti állapotok fognak átkerülni.

Szóval: Ne ess pánikba! 😄

Sziasztok.Tervezem a játék megvételét és tisztában vagyok azzal,hogy ha megveszem akkor ugye lesz serial számom és 30 nap ingyenes használat hozzá.Viszont ha tovább szeretném használni akkor ugye bizonyos összegbe fog kerülni havonta amit internet kártyáról kell fizetni.Vagy van még 1 lehetõség a gamecard.Na errõl szeretnék infót,hogy miféle ez a game-card miképpen lehet hozzájutni és hogyan lehet használni.

Nos ez nekem nagyon nem tetszik, csak a PublicTest szerver megy és csomó dolgom eltûnt, a karaktereim nem azon a szinten vannak mint kéne stb. Ha nem állítják vissza a karaktereim állapotát akkor asszem ennyi volt az mmorpg-s pályafutásom.
Nahh úgy tûnik zajlik a szerver egyesítés. Kb 10 mp-re be tudtam loggolni a PublicTest szerverre, de az is csak arra volt jó, h meglepõdjek :-). Ugyanis a quickslot-jaim úgy össze voltak keverve a quickslot bar-okon, h vmi hihetetlen. Remélem h ezt nem gondolták komolyan mert nincs kedvem újrapakolni õket :-).
hehh. micsoda hirek... mindenbol kimaradok.
de szerintem megyek a dragonheartokkal.
de meg utana kell neznem mirol is van szo. egy uzit mar kaptam a guildvezertol de halvany lilam nem volt rola mirol beszel... most mar kezdem erteni.

Elég sok magyar(többek között haverok) van a prophets guildben, szóval én oda megyek ahová õk 😊
azirafael
Akkor döntsük el, hogy a kettõ közül melyik szerverre megyünk majd mindannyian! (keeper vagy devouer)

Én egyébként jó ötletnek tartom ezt a szerver összevonósdit... sokkal könyebb lesz 500 playerbõl csapatot összeszedni mint 200-ból. Kiváncsi vagyok a piacra milyen hatással lesz...

Üdv mindenkinek és boldog mindenfélét...😄
Nos úgy látom a régi ide-oda ki-kicsoda probléma megoldódni látszik a szerver merge miatt. Amint megvannak a biztos infók egyeztetünk és tudunk együtt nyomulni a közös szerveren 😄.
További szép napot mindenkinek
Cha cha
Hello. Nálam sem megy sajna :-(. Oculus ne féltékenykedj töröm magam h szerezzek neked vmi karácsonyi lootot, de ezidáig még nem sikerült semmi fincsit találnom ;-).
Pain4U
Sziasztok, megy nektek a game ? Belogolok, kiválasztom a szervert (bármelyiket), esc-elem a demo filmet. A kapcsolódás sikerül, dea loading new game data ablakon nem fut a csík, és a csíktól balra fent megjelenik : 0.04 kb/s. Mi a repedt herétõl ilyen lassú ? Nektek megy ?

azirafael
Ne izgulj én nem 😄 Tegnap is beléptem, eg yóráig császkáltam a városban rendezgettem a cuccaimat, piacoztam, aztán semmilyn értelmes party nem állt fell lvl 8 környékén így kiléptem és inkább Stargate Atlantis-t néztem...

teljesen feltekenyen olvasom a forumot innen a messzi germaniabol... ehh. de legalabb forumot birok olvasni. <#szomoru1>
mire visszamgyek nem is lesz tarsam a kalandozasban... mindenki level capped lesz.

Gratula :-).
Ma este Zherthul elérte az 1750 favort 😊. Jöhet újra a waterwork 😊
Köszi, lángoló rapierem van, de akkor szerzek mellé vmi más lángolót másodlagosnak. A holy fegyók nem sebezték vmi jól a múmiákat. A sunblade miféle cucc és hol lehet szerezni? Soha nem találkoztam még vele. Az egész amúgy csak a WizKing quest miatt érdekes, mert bár megvan elite-n, de annyira soxor halok ott meg és annyira nem sebzem a múmiákat h az vmi elképesztõ. Tegnap oda tartottunk amikor találkoztunk a sivatag bejáratánál, de miután 6x meghaltam és 2x kénytelen voltam a kocsmából visszavánszorogni, mert a pap is meghalt, akkor feladtam. Tudom h görénység, meg minden de otthagytam a csapatot mint a szart, mondtam nekik h ez qrvára nem éri meg és bocsi de a party használhatatlan ebben az instance-ban. A lovag könyörgött a mágusoknak h oldják meg vhogy a WizKing dezintegrálását, merthogy arra állítólag érzékeny, de semmi foganatja nem volt. Vesztettem több mint 9k xp-t a 2xes reenter miatt az egész quest-ért kaptam volna kb 5k xpt. 1 rankom van 12es szinten belül majdnam visszabuktam az egészet. Nahh mind1 felhúztam magam, ezért ma egész nap GC loot run-oltam 😊. Xp-t nem gyûjtöttem, de legalább van pénzem, igaz h most egy idõre elfelejthetem mind2 1edül is fosztható barlangot, mert ransacked lettem, dehát minden nem lehet tökéletes. Most jöhetnek a desert loot run-ok v az xp gyûjtés (fp-rõl már álmodni sem merek, 8 house k fp kéne a második bank slot-hoz és sehogy nem jön össze, pedig ha van karakter aki igényli a hatalmas invertory-t meg a bank slot-okat akkor az az íjász).

Mumia: fire, sunblade
Miféle fegyó hatásos úgy igazán a múmiák ellen?
700k-ért valószínûleg megvenném azt a fegyvert, élõhalottak ellen semmilyen fegyverem nincs.
Egy kéréds: valami olyasmit hallottam, hogy servereket fognak összevonni. mit lehet errõl tudni? mikor, milyen szervereket stb?
azirafael
Még a héten láttam egy greater undead bane great axe-t... na az jó lett volna (csak 700.000.- gp volt a villámár).

Kívánok mindenkinek boldog, aggromentes, lootban és xpben gazdag karácsonyt :-).
csak voltam.. gazdag.. 😊 ennyi pénzem volt, ezt kb egy hónap alatt szedtem össze amíg egyetlen karakterem a kezdetektõl a 12. szintig jutott. Valami jó fegyver még nekem is hiányzik a gyûjteményembõl, de a kis paladinom már egész varázslószerzet.. tudok varázsolni tárgyból raise dead-et, greater heroismot, divine powert, haste-t, restorationt, detect secret doorst, solid fogot, remove curse-t stb.. 😊
Hmmm akkor te elég izé... hogyishívják... gazdag vagy :-D. Én tok adni 10000 PP-t, nem adsz érte 150000 GP-t? .-D Most a greater dragon bane-es rapiert akarom megszerezni, de sztem nem lesz elég pénzem rá :-(. Van már egy +2es holy lesser dragon bane-es rapier-em, ez a másik rapier tök jó lenne kiegészítésnek :-).