3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
electroshock #2917 Már meg is vettem(digital downloaddal). Codemasters-től. Pontosabban Onlinekeystore-ról 10 dolcsiért, és az EU-s key, szóval turbine el se fogadja, úgyhogy maradt codemasters. :) De mindegy, mert amúgy is fizetném a havi díjat, mert ha belegondolok jobban megéri (van rá fölös 3 rongyom, mással akkor ugy se nagyon játszok). Most azért a havi 3000ért megkapom az összes karakter slotot, a 2 fajt, a 2 kasztot, az összes adventure packet meg 500 pontot (3000 turbine pont asszem 39$=3 havi előfizetés). Most ha csak arra gondolsz, hogy a karakter slotok darabja 595, 2 faj meg 2 kaszt szintén, már az több ezer pont.. plusz a sok adventure. Szerintem annak megéri előfizetni akinek van havi 3 ezre, akinek nincs az meg szerezzen be amerikai(turbine) product key-t, és akkor tud ingyen játszani(úgy is teljesen élvezhető a játék, pláne, hogy lehet kapni ingyen pontokat amiből vehet dolgokat). :) Az utolsó kérdésedre, nem vagyok régi játékos, de régen nézegettem képeket (mikor wowoztam/shameonme) és akkor sokkal szarabbul nézett ki, ezért nem is nagyon keltette fel az érdeklődésem.. ^^ -
Probatbicol #2916 Hogy érted, hogy megveszed? Pont most, mikor ingyenes lesz? Vagy a Codemasterses európaival akarsz játszani?
A cikk írója szerintem simán nem tudta, hogy az amerikai verzió a Turbine-hoz tartozik, azért írta amit írt.
Ha a Turbine-os unlimited verzióval akarsz játszani akkor szerintem nem éri meg előfizetési díjat fizetni, mert a ddo store-ban kapható cuccokért nekik is fizetni kell, csak bizonyos korlátozások nem lesznek nekik (nem csak 2 karakter/account, alapból több zsoldos lehet, minden quest elérhető stb).
Valószínű, hogy én is fogok majd fizetni érte, de nem előfizetési díjat, hanem arra fizetek be amire tényleg szükségem lesz, sokkal nagyobb szabadságot biztosít. De aki semmit sem akar majd fizetni az is eljátszhat vele gond nélkül. Csak abban reménykedem, hogy a Codemasters nem fogja a Turbine-ra ip-block alkalmazását rákényszeríteni.
Régebbi játékosokat kérdeznék, ami a grafikát illeti, ez mindig így nézett ki? Mert nem tudom, hogy a dx10 miatt van-e, de ez egyszerűen gyönyörű, pláne a kinti tájak. -
electroshock #2915 Hello emberek, ez az első postom ide. Most én is a bétával játszok, a ddo valahogy kimaradt a többi mmorpg mellett. Viszont ha vége a bétának tuti megveszem. Zynther néven vagyok most a játékban. #2907-es postban a 2. linket érdekesnek találtam. A Codemasters-es ddo-t nem is árulhatják a boltok amerikában, úgyhogy nem értem miért írták, hogy a codemasters csak az amcsiknak biztosít ingyenes játékot, mikor ott a turbine csinálja. Amúgy meg nem hinném, hogy itt európában fizetős lenne, pláne hogy a turbine-os kulccsal/reggel is lehet európában játszani, szóval semmi értelme nem lenne. Minden esetre én fogok érte havi díjat fizetni, igy semmi "korlátozás" nem lesz. -
Munszu #2914 Én azt az infot kaptam ,ma hogy augusztus 6.-án jön ki publikusan mindenki számára a DDO :), kíváncsi leszek rá, ígéretesnek tűnik,én is régebben havi díj miadt,nem tudtam játszani vele:(. -
csgj #2913 Működik itt is az amerikai kiadás :P A Turbine-os ingyenes Unlimited bétájával játszom. Erena Callaghan néven van egy bárd karim (egy szerver van, nem nehéz megtalálni :P). Bónusz cuccokért lehet fizetni, de amúgy full ingyenes lesz. Fileplaneten osztogatják a beta kulcsokat + ajándék felvásárolható bónusz 1000 aranyat. (Csak a külön STORE-ban vannak persze ezek az extra cuccok.) De nincs olyan sok kulcsuk, szóval aki ki akarja próbálni, az igyekezzen :P De szerintem már nincs sok vissza a bétából. Ja, és rengetegen vagyunk, tömve van a szerver xD
u.i.: (:P) Az ingyenes verzió előtt is volt DirectX 10-es grafikai opció? Szerintem fejlesztgettek vmit a grafikán... régebben próbáltam 10 napos verziót, és akkor mintha rondább lett volna... -
csgj #2912 Csak jöjjön már!!! :D Végre ingyenes lesz, már régóta erre várok :P Túl drága volt nekem, pedig nagyon szeretem a D&D-t... Bár Faerun világát jobban csípem, de Eberron se rossz. -
Lyan Kyj #2911 attól, hogy EU-t fizetni kell még nem jelenti azt, hogy nem lehet nyártól ingyen játszani a játékot (US).
Az egész "próbakör" csak időhúzás, US-EU között mindig van késleltetés, ugyanúgy jön majd ide is, mint US-re. -
#2910 vagy nem...lásd #2907 második link... -
Lyan Kyj #2909 igen:P -
#2908 Ugy tunik hogy a nyaron megjeleno DDO: EBERRON UNLIMITED-el lehet majd free to playt jatszani, ha minden igaz -
#2907 még sehogy..
sőt, legújabb hírek szerint lehet , hogy az eu-ban nem is lesz ingyenes :( -
#2906 Na de en nem talaltam semmilyen ilyen lehetoseget a www.ddo-europe.com oldalon.
Leirhatna valaki akkor hogyan lehet ingyen jatszani, mert meg az account generalasahoz is key-t ker a cog oldalan. -
#2905 de amúgy az "extra" dolgokhoz nem lehet majd hozzájutni más játékosoktól ? -
Lyan Kyj #2904 Igen.
Vagy ingyen játszol és ha akarsz extra dolgokat akkor ott az item mall (Turbine pont), vagy előfizetsz és kapsz havi 500 pontot..
Vicces az, hogy nem éri meg előfizetni, mert olcsóbban hozzájutsz mindenhez, ha csak azt veszed meg item mallban, amit akarsz.. -
#2903 jah, most olvastam gs-on, tényleg filóznak rajta... végülis nem lenne rossz, akkor még játszanék is, mert a béta tetszett :) -
#2902 hát én nem láttam olyat benne, hogy lehetne :(
csakhogy valódi pénzért vehetsz ingame tárgyakat -
#2901 Akkor most ez azt jeleni, hogy havidij nelkul is lehet jatszani ? -
Lyan Kyj #2900 Nyáron jön majd az Eberron Unlimited.
Aki akar az fizet tovább havidíjat, plusz megjelenik az f2p/item mall is. -
foxxi #2899 mikó? -
Lyan Kyj #2898 F2P-be ment a játék, rohadnának meg:( -
Lyan Kyj #2897 9-es modul!!! KATT -
OculusDei #2896 két szerver maradt. keeper és devourer. én magam csak a keeperről tudok nyilatkozni mert hogy ott leledzzem ha épp. (most épp külföldön úgyhogy pihentetem) keeperen minden quest megoldható mert van elég ember hozzá. egy hónapja amikor bent voltam akkor a magyar csapat is 10-12 fő volt kb. (jómagam is tagja vagyok a Csodaszarvas guildnek) szerintem menni fog. sok embert ismerek akik mint a bumeráng elmentek, átpártoltak, befejezték ... majd mind visszajött.
magam is sokat kipróbáltam a mmorpg-ből és a végén mindig itt maradtam. szal szerintem van jövője. -
#2895 kb 3-4 honapja bekukkantottam a szerverre 14 napos probajatek kereten belul es elkeseritoen keves jatekos volt online.
Igy pedig nem igazan lehet fejlodni, hiszen rengeteg quest partyt igenyel.
Sajnos azt kell mondjam, hogy szomoru sors var erre a jatekra is, pedig a DnD alapokon nyugvo jatekok a kedvenceim es valojaban nem lenne olyan rossz jatek ez, mint aminek a jatekosallomany mutatja. -
#2894 Szintén zenész info need ide is köszi :) -
Lyan Kyj #2893 Hello emberek!
Bétában játszottam még a legelején, most a trial alkalmával ismét benézek, látom 8 szép modul be lett építve azóta.
Olvastam a régebbi szerverösszevonásokról (5-ről 2-re), most milyen a populáció? Van még remény, hogy fennmarad a játék mondjuk még egy évig, vagy már csak elvétve akad játékos? -
OculusDei #2892 mi vagyunk a csodaszarvas gíld a keeperen. én vagyok ott bendeguz. -
vbalint01 #2891 egyébként ti kik vagytok a játékból?
én vagyok/voltam(most szünetet tartok) Forgefire/Machinegod -
csopszon #2890 jahh a gildlíder is vonszolja vissza a seggét me baj lesz :) vagy adja át a vezetőséget egy aktívabb játékosnak ( nem nekem :D ) -
OculusDei #2889 meg a gildlíder is eltűnt! -
csopszon #2888 Adjanak új questeket, és akkor én is jobban pörgetném a játékot :). De egyelőre nem kapunk semmitsemnem :(. -
#2887 Na pörgetem kicsit a topicot. Nagyon kafa a játék, a magyar Csodaszarvas quild nyomul ezerrel, gyertek játszani! -
#2886 Holnaptól jövök én is vissza 2 év kihagyás után... hiányzik egy kis dungeon hentelés :) -
Ashyn #2885 Közben találtam egy linket, és sikerült is megvásárolnom, most már él az előfizetésem. -
Ashyn #2884 Én Székesfehérváron lakom, körbe jártam már a környéken minden nagyobb és kisebb boltot, és sajna sehol sem kaptam. A játék már lent van, egy key tökéletesen megtenné. A LOTRO-hoz is csak digital key-t vettem. -
#2883 én annó láttam szhelyen a metróban, szval szerintem hozzálehet jutni bizonyos helyeken, nem kell külföldről megvenned.. -
Ashyn #2882 A külföldi vásárlás ( dobozos verzió ) sajnos esetemben nem működik. A digital key-t honnan tudom megszerezni? Van linked? Amit én találtam csak US verzió.
Köszi! -
csopszon #2881 Szia.
Igen, toljuk a Keeper-en Csodaszarvas a klán neve. Másik kérdésedre is a válasz: igen, meg kell venni a dobozost vagy a teljes verzió kódját. -
Ashyn #2880 Sziasztok!
Tolja még valaki rendszeresen a játékot?
Letöltöttem a trialt, hogyan tudom véglegesíteni? Mindenképp meg kell vennem a dobozos verziót külföldről, vagy van digital verziója is?
Köszi! -
vbalint01 #2879 majd megkereslek titeket -
vbalint01 #2878 a keeperen vagyok én is