Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Manage Subscriptions
Account homepage
Product: DUNGEONS & DRAGONS ONLINE ™
Creation Date: 09/01/07
Gametime remaining: 30 days until next payment due
Make Payment
Status: open
Payment History:
No payment history found
Change Payment method / payment frequency
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Launcher execution terminated
Ezt a hibaüzenetet kapom mikor indítanám
★ 汤姆 李
Eljutottam odáig,hogy kaptam e-mailt a cog-tõl és mondja ugye,hogy kövessem az utasításokat.Oké-megadtam a kulcsot neki és most kiadja nekem a Payment Options-t.Itt mit jelöljek?
WorldPay
PayPal
ClickandBuy
★ 汤姆 李
Inkább térképet tettek volna helyette😊
Nah megpróbálkozok a frissítéssel.
★ 汤姆 李
Nem tudom valahogy kijátszani(elkerülni) a frissítést esetleg?
Vagy addig be sem tölti a játékot még nincs frissítve?
Mi a mûködési elve ua mint pl a GW-nál,hogy már rögtön a fõmenüben elkezd update-elni?
★ 汤姆 李
Bocsánat,hogy így alkalmatlankodok de tisztában akarok lenni ezzel a dologgal.
★ 汤姆 李
Pedig muszály lesz Update-elni.
★ 汤姆 李
egyebkent telleg elegge kevesen irunk. de bent talalkoztam tobb olyan magyarral, aki nem olvassa a forumot. csak jaccik.
aut viam inveniam aut faciam
★ 汤姆 李
Ennyire kevesen veszik meg vagy ennyire nem jó?
10 újjamon megtudom számolni mennyi játékos ír ide😊
Viszont az a pár online játékos jókat ír úgyhogy van esély rá,hogy tetszeni fog nekem.
Ez az elsõ Online játék(jah nem bocsi a második mert az elsõ a Guild Wars volt de az nem tetszett kb 1 hétig toltam vele😊 amit megveszek.Remélem ez annál komolyabb játék.De,hogy ennyire kevés legyen a Magyar felhasználói gárda a Stormreach-ra az kevés szerintem.Nemde??De minden kiderül mikor már én is felhasználója leszek.
Addig is tudtok valami linket kis kedvcsináló videóhoz esetleg shot-okhoz??
★ 汤姆 李
Posta<#levele>#levele>
★ 汤姆 李
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Sorry,hogy beírtam ezt a topic-ba de már nagggyon várom😊
Rengeteget olvasgattam a szabályismertetõket,nézegettem a shot-okat stb..
Azt szeretném kérdezni,hogy általában mikor vagytok(vannak) játékban mivel én inkább naponta 23h-tól tudnék rákapcsolódni esetleg délutánonként 1-2h-át?
★ 汤姆 李
Ha elbuktatok, akkor nem kell varni semmit, rogton megismetelheted.
Csak akkor kell varni 2 napot, ha gyoztetek.
Itt meg lehet nézegetni a képeket (nem csak a sárkányról van):
http://www.mediahump.com/gallery/1539/
jaccatok sokat.
telleg mi van ha en csak akkor tudok beloggolni? mi lesz a karaktereimmel? valaki dobhatna nekem egy kis infot errol az egesz atallos mokarol. mert itt eleg fura gepem van - tulajdonkepp csak egy terminal - es nem nagyon megy rajta a netezes. elore is kosz.
hogy hianyoznak a lighning boltjaim... *sniff*
★ 汤姆 李
gamecard:link
játék:link
Hétfõn vagy kedden itt is van ahol vagyok jelenleg!Várom már nagyon😊
Egyébként milyen a game?Remélem jó választás volt.
★ 汤姆 李
Tomy Lee: én nem tok olyan helyrõl mo-on, ahol gamecard-ot lehetne venni DDo-hoz. Ez persze nem azt jelenti, h nincs ilyen hely :-D.
★ 汤姆 李
Szóval: Ne ess pánikba! 😄
★ 汤姆 李
de szerintem megyek a dragonheartokkal.
de meg utana kell neznem mirol is van szo. egy uzit mar kaptam a guildvezertol de halvany lilam nem volt rola mirol beszel... most mar kezdem erteni.
Én egyébként jó ötletnek tartom ezt a szerver összevonósdit... sokkal könyebb lesz 500 playerbõl csapatot összeszedni mint 200-ból. Kiváncsi vagyok a piacra milyen hatással lesz...
Nos úgy látom a régi ide-oda ki-kicsoda probléma megoldódni látszik a szerver merge miatt. Amint megvannak a biztos infók egyeztetünk és tudunk együtt nyomulni a közös szerveren 😄.
További szép napot mindenkinek
Cha cha
mire visszamgyek nem is lesz tarsam a kalandozasban... mindenki level capped lesz.
Mumia: fire, sunblade
Egy kéréds: valami olyasmit hallottam, hogy servereket fognak összevonni. mit lehet errõl tudni? mikor, milyen szervereket stb?