DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
Probatbicol #2916 Hogy érted, hogy megveszed? Pont most, mikor ingyenes lesz? Vagy a Codemasterses európaival akarsz játszani?
A cikk írója szerintem simán nem tudta, hogy az amerikai verzió a Turbine-hoz tartozik, azért írta amit írt.
Ha a Turbine-os unlimited verzióval akarsz játszani akkor szerintem nem éri meg előfizetési díjat fizetni, mert a ddo store-ban kapható cuccokért nekik is fizetni kell, csak bizonyos korlátozások nem lesznek nekik (nem csak 2 karakter/account, alapból több zsoldos lehet, minden quest elérhető stb).
Valószínű, hogy én is fogok majd fizetni érte, de nem előfizetési díjat, hanem arra fizetek be amire tényleg szükségem lesz, sokkal nagyobb szabadságot biztosít. De aki semmit sem akar majd fizetni az is eljátszhat vele gond nélkül. Csak abban reménykedem, hogy a Codemasters nem fogja a Turbine-ra ip-block alkalmazását rákényszeríteni.
Régebbi játékosokat kérdeznék, ami a grafikát illeti, ez mindig így nézett ki? Mert nem tudom, hogy a dx10 miatt van-e, de ez egyszerűen gyönyörű, pláne a kinti tájak.