• Laza
    Nem toom pontosan hogyan van a varazsloknal, azt meg nem inditottam :)
    Egyebkent annyira nem vagyok otthon a DnD szabalyokban. Eddig par jatekkal jatszottam csak, azokkal is feluletesen (Evil Islands, Temple of Elemental Evil, etc.)

"Másik ami számomra nem világos az az, hogy első szinteken ugye d&d szerint túl sok aktív képességed nincs, még a warrior a "legváltozatosabb" kaszt a bónusz featek miatt, és ennek tükrében, ilyen lassú fejlődés mellett a csaták bizony baromira a "kattolok és várok hogy elcsépelje" sémát követik. Ez így maradt?"

Mivel full realtime igy elfelejtheto a WoW szindroma, hogy ha egyszer vkivel combatban vagy, akkor az akkor is eltalal ha te 10 meterre vagy tolle. Itt siman kikerulod a csapasokat/loveseket, kiveded pajzzsal, stb. Es ha te tamadsz a kardod suhintasanak sugaraban eltalod akit kell (fighternel mindig egyet, aki veled szemben van eppen, persze ha nem miss :) barbarnak van olyan Featje, hogy multiple enemy sebzes). Persze van auto attack hogy ne neked kelljen klikkelgetned ezerrel, de az is csak akkor talal ha olyan helyzetben vagy.
    Igy sokx nem is hasznalok skilleket :)
    Jelenleg pl van Rend-em, felrugas, Intimidate (ugye ez itt a taunt), stb., meg Enc-bol 3 fele Boostom (attack power, attack speed, defence) amibol osszesen 5-ot hasznalhatok el.

Aztan persze vannak szoc elemek, tanc, koszones, stb.

"Párbeszédek, választási lehetőségek hogy vannak?"

NPC parbeszed?! Egy kis ablakban jelenik meg, majd csinalok kepet.