3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#314 melyik szerveren vagytok?
nem mondom, hogy konnyu regisztralni, kb 70 weboldalon keresztuljutottam el oda, hogy regisztraljak, eloszor azert, hogy kapjak kulcsot, aztan azert, hogy tudjam hasznalni a kulcsot, stb -
#313 Azt megkoszonnem. Rouge vagyok egyebkent. Jol lattam, hogy csak 1 szerver van, amin jatszani lehet? (az 1. zold pipas) -
#312 Ki mondta, hogy problemak ?
En az elosztasi rendszert irtam le, hogy belehetett allitani a lootolast ugyis, hogy a karakterek egymas utan kaptak meg a lootot, es folytatodott kesobb is korforgasszeru rendszerben. -
#311 Viszont majd tudok adni 1-2 cuccot. -
#310 rendben -
#309 Alairasomban benne van az info :) De most dolgozom.
Egyebkent uj karit valszeg nem inditok mar. -
Chris #308 Milyen PW-vel játszottál te... nem emlékszem olyanra, hogy ilyen problémák lettek volna.
-
#307 na felpakoltam, mien neven keresselek ? -
#306 Mint az NWN PWk beallitasainal a partyknal.
1.jatekos>2.jatekos>3.jatekos>1.jatekos>2.jatekos>stb -
#305 Bizonyos dolgok kellenek hogy jatszhato legyen. Igy is sokx van, hogy vki imadkozik egy shrineert :)
Alt a short kuldiknel nincs, a mediumnal van 1, a longnal 2. De ez valtozo.
Jah, multkor volt szo a lootrol.
Ugy vettem eszre, hogy a ladaban omlesztve vannak mindenfele cuccok, es a hatterben random roll alapjan nevesiti azt, hogy ki veheti fel. -
#304 Vannak csapdak, amiket csak a tolvaj tud hatastalanitani, es vannak amikhez parosul kapcsolo.
Pl az emlitett acid csapdanal bent az alagutban voltak csapok, amivel el lehetett zarni a cuccot. Egyeb csapdaknal nem csak hogy disable device skill kell, de fel is kell fedezni hol van a zarszerkezet :) (egyebkent ilyen skillekhez lehet cuccokbol is szerezni +okat) -
#303 Akkor nagyon elrugaszkodtak a D&Dtol. -
#302 De vannak shrineok a dungeonokban, amiket csak 1x/shrine tudsz hasznalni egy kuldi alatt. Ez feltolti a HP-d, MP-d, attol fuggo hatekonysaggal, hogy van a csapatban olyan akinek pl magas a Heal skillje, stb. -
#301 Nagyon helyes, pl egy lvl5os barbarnak igenis torjon bele a bicskaja egy Acellada zarszerkezetebe. :P -
Chris #300 Miért, te már a második részével is játszottál? :D
Tedd akkor azonnal közkinccsé. -
#299 Engem az erdekelne, h amikor lvl2 rank 1 lettel mondjuk, es nezted a kivalaszthato skilleket, azok a lvl1-en valaszthato skillekkel mutatnak-e valami hasonlosagot, netan egyezest megfelelo, szintben valo elteressel. Remelem eleg ertheto voltam. -
#298 viszont akkor hasnoló lesz az NWN első részéhez..hogy tolvaj nélkül semmire se mész... -
#297 Nincs camp ?
Hat milyen D&D ez ? :P
Bezzeg Acid ress poti van, aminek nem kellene lennie. :P
Remelem tolvaj hatastalanitani tudja a csapdakat.
Kerdes mar csak az, hogy 1d20as vagy milyen elven. -
#296 Szerintem minden class megfelelo szinjehez tartozo skillek allnak a rendelkezesemre. Tehat most szvsz a Barbar lvl1-es cuccai kozul valogathattam. -
#295 Volt Acid Ress potionom, igy en mentem elore elzarni a csapokat :)
Egyebkent nem olyan mokasak a csapdak, mivel ugyebar ebben a jatekban nincs olyan, hogy atmegyek, es a HPmet visszatoltom gyors vmi kajaval, vagy felgyogyitanak mert a manaja ugyis visszatoltodik a papnak.
Itt szamit az a 5-10Hp, amit egy ilyen csapda 1 sebzessel elvesz, es a 10 mana, amivel a cleric gyogyit egyet :) (ugye semmilyen regen nincs) -
#294 LVL2 kulonbozo rank-jaihoz milyen skillek valaszthatoak? Ugyanazok mint LVL1-nel, csak a kovetkezo szintjuk?
BTW grat a lvl 3-hoz! -
Zsooo #293 LOL
- Someone with high poisonres needed
- I maby can make checks
Ez már szerepjáték a javából ;)
(jó tudom, csak béta, de akkor is) -
#292 Nem, csak ez meg at van konvertalva, + kepen nem egy latvanyos jelenetet kaptam el :) -
#291 Na igen a D&D rendszerben alapmunek szamit az NWN.
Viszont ott meg a halozati jatekkal vannak problemak. Ha ez nem lenne, akkor sokkal nagyobb vilagok lennenek sokkal tobb jatekossal, nem 64 ember egy nyomorult szerveren.
Ugyebar, sok embernel iszonyuan laggolnak azok a Persistent Worldos szerverek.
Ez meg egy MMORPG, gondolom emiatt jocskan el is ter az NWNtol jatekstilusaban.
A csapatoriantaltsagra mar kitertem regebben, ugygondolom nem kellene leszukiteni party szindromara egyetlen MMORPG-t sem.
Lasd, szerepjatszas.
NWN PW szerveren volt egy gonosz remete Trollom, akivel egy erdoben eltem es az arra jarokat meglepetesekben reszesitettem. ;)
Na az ilyen szerepjatszas lehetosegeket igy megolik az MMO-kban es megjobban agyatlan csepelesse silanyitjak oket, ahol a farmolas es az XP szerzes a lenyeg mindenaron. -
MacrosTheBlack #290 Ugye nem ez a max grafika? Ennél a kb. 3-4 éves neverwinter nights is jobb. -
MacrosTheBlack #289 Én is remélem lehet majd szólózni is, a dio2 tapasztalatai alapján kb. az esetek 20%-ában jött össze egy csapat. Alkalmi csapatba beugrani meg olyan hogy jönnek-mennek az emberek másodpercenként, nem lehet építeni semmire, így sztem fontos hogy ne legyen kötelező órákat várni míg mindenki felébred / hazaér a munkából. -
MacrosTheBlack #288 Nyomjatok képeket! :) Vazsit próbáltátok már? Ellövi a 2 varázslatát aztán alszik 8 órát, vagy folyamatosan castol? Úgy hallottam nem egészen követik az ad&d szabályokat hogy pörgősebb legyen a játék. -
#287 Ahogy latom, nem tul sok embernek volt szerencseje a bevalogatasnal. Van vmi msned vagy valamid, hogy ne a forumot b**sszuk tele olyasmikkel, hogy kezdesz-e velem uj karit, jajistenem hudejo h jatszhatunk, stb. ? :D -
#286 oks -
#285 Meg kep, pl egy faja acid csapda :)
DnD Online 8 -
#284 En igen :)
Csinaltam guildet is, bar egyenlore csak jomagam vagyok :D
Majd keress ram, es beveszlek. -
#283 Eleg sok kuldi van. Mar tovabbmentem a kovetkezo varosreszbe, az elozot untam, annyi kuldit toltam ott le. Raadasul ismetelheto majd mind. -
#282 haaat, csak ne fogyjanak el
ha wowban van olyan aki full bloodfang setben rohangal, akkor a guildje 24/7 mc-t farmol, es ha ezek raszabadulnak erre, akkor eleg hamar elfogynak:) -
#281 nyaa, ki akarom mar probalni, de nem valogatnak be a betaba:( -
#280 kiraly, bevalasztottak
sok magyar jatszik vele ? -
ceas #279 Nem lesz benne egyelőre, azt mondták, hogy a harcrendszerre meg a hangulatra helyezték a hangsúlyt most. Nekem inkább úgy tűnik, hogy kéne a zsé, és nincs kedvük még tovább húzni a megjelenést a kraftrendszer kidolgozásával. Igaz ezt a fajta profit alapú gondolkodást már megszokhattuk a TSR kapcsán. -
#278 Nem toom pontosan hogyan van a varazsloknal, azt meg nem inditottam :)
Egyebkent annyira nem vagyok otthon a DnD szabalyokban. Eddig par jatekkal jatszottam csak, azokkal is feluletesen (Evil Islands, Temple of Elemental Evil, etc.)
"Másik ami számomra nem világos az az, hogy első szinteken ugye d&d szerint túl sok aktív képességed nincs, még a warrior a "legváltozatosabb" kaszt a bónusz featek miatt, és ennek tükrében, ilyen lassú fejlődés mellett a csaták bizony baromira a "kattolok és várok hogy elcsépelje" sémát követik. Ez így maradt?"
Mivel full realtime igy elfelejtheto a WoW szindroma, hogy ha egyszer vkivel combatban vagy, akkor az akkor is eltalal ha te 10 meterre vagy tolle. Itt siman kikerulod a csapasokat/loveseket, kiveded pajzzsal, stb. Es ha te tamadsz a kardod suhintasanak sugaraban eltalod akit kell (fighternel mindig egyet, aki veled szemben van eppen, persze ha nem miss :) barbarnak van olyan Featje, hogy multiple enemy sebzes). Persze van auto attack hogy ne neked kelljen klikkelgetned ezerrel, de az is csak akkor talal ha olyan helyzetben vagy.
Igy sokx nem is hasznalok skilleket :)
Jelenleg pl van Rend-em, felrugas, Intimidate (ugye ez itt a taunt), stb., meg Enc-bol 3 fele Boostom (attack power, attack speed, defence) amibol osszesen 5-ot hasznalhatok el.
Aztan persze vannak szoc elemek, tanc, koszones, stb.
"Párbeszédek, választási lehetőségek hogy vannak?"
NPC parbeszed?! Egy kis ablakban jelenik meg, majd csinalok kepet. -
Samirka #277 CDGALAXIS ban előrendelhető... -
#276 Felkerult ma egy szep kover patch :)
Most huzom... -
#275 hát, ha átvették a régi ADND-s tp-táblázatot, akkor nem kell attól félni, hogy valaki hamar eléri a lvl 20-at..nekem annó lvl 9-en 400 000 XP kellett (volna) a szintlépéshez...a legmegabrutálisabb lény (a Tarasques) 200 000 Xp-t ért....