Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Üdv mindenkinek.
Eddig csak olvasgattam ezt a topikot, ezekután kerítettem meg a gammát, ami nekem nagyon teccik. Nagyonjók, szépek a leszedhető cuccok is hozzá. Egyetlen,ami nekem kicsit negatívum, hogy nappal ugyanolyan gyorsan fáradok el mint az éjszakai vezetésben. Pedig aki vezetett már autót, az tudja, hogy az éjszakai vezetés jóval fárasztóbb. Bár ezt biztos leírták már, csak még sajna nem volt időm mind a 8xxx hozzászólást elovasni!:))
Egy valamit viszont nagyon hiányolok a játékból! Miért nem lehet kávét inni? Sofőrök kávé nélkül??:)) Ritka!:) Tehettek volna egy termoszt a Km óra mellé, amiben lenne 4-5 adag fekete, amit a pihenőhelyeken lehetne feltölteni, oszt kicsit megnyújtaná az ébrenlétet.:)) Na ez az egy amit én hiányolok!:) Amúgy szenzációs a gamma, engem nagyon megfogott. Valamint grat
mindenkinek, aki nem sajnálja az idejét arra, hogy mindenféle különlegességet kiegészítést gyártson a gammához!
Hirtelen ennyi lenne.:) Bocsesz, ha kissé hosszúra nyúlt volna a duma.:)