52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Gerob #8230 Meg a fülkét is tele rakhatták volna mindenféle dologgal, hogy "életszagúbb" legyen a dolog. Pl.: papírzsepi, illatosító, CD-k, kazik, újságok, tachográf korong (bár ilyen az USA kamionokba nem kell), 1-2 dísz a szélvédőre, többféle rádió skin, stb. így lenne zsír a játék, de nagyon-nagyon. Jah meg ha jön szembe 1 kamcsi, akkor a játék ne kezdjen el szaggatni (legalábbis nálam ez van, ha jön valaki). -
#8229 ja. szerintem is. pl. rengeteg kamion a határon és a lerakodó helyeken, bárhol alvás(nem tudom, minek kellett olyan pörgö cuccokat belerakni), visszapillantóban látni hátrafelé, belsönézetes kamera elforgatása nagyobb szögben + felfelé/lefelé is, stb.
ezekkel együtt nagyon jó lett volna :( -
#8228 Mondjuk azért sem teljesen értem a hiányosságokat, mert ahogy elnézem a méretét,még bőven lenne hely a CD-n, ahová férne 1-2 dolog:)) -
#8227 én több mindent hiányolok belöle ;) -
#8226 na. csak most kezdtem el az IFA-t, mert eddig tanulni kellett(még most is kell persze), de most már nagyon ráhajtok. itt egy kép:
persze ezen még sok változtatás lesz -
#8225 Üdv mindenkinek.
Eddig csak olvasgattam ezt a topikot, ezekután kerítettem meg a gammát, ami nekem nagyon teccik. Nagyonjók, szépek a leszedhető cuccok is hozzá. Egyetlen,ami nekem kicsit negatívum, hogy nappal ugyanolyan gyorsan fáradok el mint az éjszakai vezetésben. Pedig aki vezetett már autót, az tudja, hogy az éjszakai vezetés jóval fárasztóbb. Bár ezt biztos leírták már, csak még sajna nem volt időm mind a 8xxx hozzászólást elovasni!:))
Egy valamit viszont nagyon hiányolok a játékból! Miért nem lehet kávét inni? Sofőrök kávé nélkül??:)) Ritka!:) Tehettek volna egy termoszt a Km óra mellé, amiben lenne 4-5 adag fekete, amit a pihenőhelyeken lehetne feltölteni, oszt kicsit megnyújtaná az ébrenlétet.:)) Na ez az egy amit én hiányolok!:) Amúgy szenzációs a gamma, engem nagyon megfogott. Valamint grat mindenkinek, aki nem sajnálja az idejét arra, hogy mindenféle különlegességet kiegészítést gyártson a gammához!
Hirtelen ennyi lenne.:) Bocsesz, ha kissé hosszúra nyúlt volna a duma.:) -
#8224 ez nagyon zsír! meg a fás is!
a billencsnek az alfáját vedd egy picit sötétebbre, akkor nem fog csillogni. -
#8223 Ez a medve úgy elbújt, hogy észre sem vettem.
-
#8222 Hát gyerekek.... EZ nagyon komoly. Szinte tökéletes. Főleg ha az interiort is lecserélitek, na meg a hangok.... Nekem nagyon bejön. Már-már tökéletes munka.
Ezzel az interiorral élethűbb szerintem (ugyanonnan lehet leszedni):
-
#8221 Nagyon komoly -
#8220 3dartpol!!!!!!!!!!
-
#8219 MSN-en ? -
Gerob #8218 Igen van ilyen, magyarosítás.
pttm.uw.hu-n megtalálod, sok más dolog mellett -
#8217 Ezeket már láttam valahol -
#8216 Ez jó ötlet -
#8215 -
#8214 -
#8213 Ilyen volt:
Ilyen lett:
Ez meg?-nemtom. Akkor van ilyen színe amikor a lámpák alatt áthaladok és belepillantok a tükörbe
-
#8212 Itt a billemcs pótom! Azt, hogy csináljam meg, hogy ne tükröződjön a fény olyan erősen?
-
#8211 Majd reggel! -
Akuma #8210 még1 kérdés
régebben olvastam, mintha lenne hozzá egy Magyarország térkép... van? honnan lehet letölteni? -
Akuma #8209 köszi -
Gerob #8208 Gumikacsa! Ugye csak annyit kell hekkelni a .def fájlon ha azt akarom, hogy a te TOPOLINO-s pótodat huzzam, hogy a Trailernél átírom a pótot "mega"-ra???? -
#8207 Mondjuk a patch-eket fölkéne rakni. -
#8206 1.07 peccs -
Akuma #8205 első hibaüzi
második -
Akuma #8204 van arra valami patch, hogy az újabb vgakártyámat támogassa a játék? telepítés után azt állítja, hogy nem tud renderelni vagy mi
vagy bármilyen javító patch? hátha segít -
#8203 KESENYI ! ÁTKÜLDÖD A FA SZÁLLÍTÓ PÓTOD ? -
#8202 Nemtom -
#8201 De egy kamionszimulátorban azért jól nézne ki! -
#8200 Volt egy alap,de az átalakításokat én készítettem -
#8199 Innen töltheted
-
#8198 Linket nem tudnál benyomni??? -
#8197 Tényleg nagyon szépre sikerült a TOPOLINO-s pót, csak az a gáz, hogy a 7.5 teherautónál nincs nekik nagyobb Ettől függetlenül remek lett a pót -
#8196 -
Gerob #8195 Gumikacsa! Zsír a pót nagyon, én úgy érzem, hogy mostanában csak tojást fogok szállítani!! :DD -
#8194 egy picit bekoszoltam a magnumot is(majdnem mindenhez gumikacsa cuccai kellettek):
-
#8193 Nem rossz! -
#8192 kesenyi, ezt csináltam az oldalfallal(de azért még van mit javítani rajta):
gumikacsa, a tréler nagyon zsír lett! -
truck driver #8191 ez nagyon állatjól sikeredett!