Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
NA megnéztem hát rövid vélemény. Kamionok überszépek gépigény nem nagyobb mint az AA-ban volt High-end graffal játszottam egy 1,5GHZ PIV+512 RAm + Rad9500Pro 128MB... De ami nem tetszik a városok ugyanolyan kicsik mint az AA-ban, csak ugyanúgy 3 utcából állnak bár azon több az object.. megtaláltam az első Country road-ot nem volt jelezve térképen se középső sáv felfestve:) az tetszett fordulásnál nem lassúl az egyébként is lassú frisk tovább viszont nem találtam az alvás funkciót:) mert dög álmos kamionossal kezdte a játékot... ez nem tetszett.. Autópályára még nem mentem ki nem tudom , hogy ott mi a helyzet:) Ja és most már nem úgy van mint az AA ban, hogyha gyorsan hajtassz el egy zsaru mellett akkor előbb eltűnik és később követ hanem ha tud azonnal be is fordul eléd és keményen megbüntet:) Volt is meglepi belőle:) JA és végre a trailerek nem egy sorban állnak egymás mellett a telepen, hanem össze vissza vannak...