52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • ZsZso
    www.nvidia.com
  • PLackó
    értem.geforce driver-t honnan lehet leszedni?
  • Hentes Bill #699
    Charly akko ne játtsz vele.
  • Akuma
    Én a Geforce Tweak Utility nevezetű progival rontottam el. Ezt uninstalláltam és uninstalláltam az nvidia drivert is, majd újraindítás után feltettem újra az nvidia drivert.
  • PLackó
    figyu,ugyan ez a problémám!!!!
    már egy bizonyos ideje az összes játékom elhomályosult!
    az összes!!!
  • Akuma
    Nah megy jól. :) Hol találtatok utánfutót? New York-ban kezdek. Csak jó lenne, ha nem kellene keresgéléssel töltenek a maradék 40percem ;)
  • Charly
    Nagyon silány a motorhang is
  • Akuma
    Rájöttem, hogy minden játékot elrontottam egy progival. :((( minden játékom homályos lett. Megpróbálok egy driverújratelepítést
  • ZsZso
    Nincs vmi progi, ami össze tudna hasonlítani két registry -t ? Nagyon kellene ... Bucser megnézhetné mit írt hova a köcsög progi
  • Charly
    Sajnos úgy nézem meg kell várni a RIG&ROLL-t
  • PLackó
    jaa.
    mert én is tapasztaltam még az AA-ban elmosódást,de azt hittem hogy a kártyám miatt van.
  • Akuma
    Inno3D Gf FX5900XT
    Egy picit korszerűbb :-(
  • Bucser
    Ja és registry-t lementettem:) majd meglássuk mi lesz belőle:) ÉS az AI autók még mindig belémjönnek 50MPH-val ha szembe megyek velük... Gondolom akkor az autópályán lévő idióta viselkedést is megtartották... + nem nagyon látszik a külső sérülés... én legalábbis nem vettem észre:(

• PLackó
    geforce 2 64 mb-os kártyád van?
  • Charly
    Nem sok változás van a előddel szemben sajnos a kamion fizikája szörnyű még most is
  • Bucser
    NA megnéztem hát rövid vélemény. Kamionok überszépek gépigény nem nagyobb mint az AA-ban volt High-end graffal játszottam egy 1,5GHZ PIV+512 RAm + Rad9500Pro 128MB... De ami nem tetszik a városok ugyanolyan kicsik mint az AA-ban, csak ugyanúgy 3 utcából állnak bár azon több az object.. megtaláltam az első Country road-ot nem volt jelezve térképen se középső sáv felfestve:) az tetszett fordulásnál nem lassúl az egyébként is lassú frisk tovább viszont nem találtam az alvás funkciót:) mert dög álmos kamionossal kezdte a játékot... ez nem tetszett.. Autópályára még nem mentem ki nem tudom , hogy ott mi a helyzet:) Ja és most már nem úgy van mint az AA ban, hogyha gyorsan hajtassz el egy zsaru mellett akkor előbb eltűnik és később követ hanem ha tud azonnal be is fordul eléd és keményen megbüntet:) Volt is meglepi belőle:) JA és végre a trailerek nem egy sorban állnak egymás mellett a telepen, hanem össze vissza vannak...
  • Akuma
    Épp ezért kellett volna, amit elején javasoltam. Lementeni a registry-t, installálni, amjd visszatenni a regisztry-t és akkor ezzel a bejegyzéssel kevesebb.
  • ZsZso
    Regbe hova a csudába ? Az a baj, hogy nem lehet a reget úgy böngészni mint a fájlokat ... hogy mutassa az utsó 1 percben történt bejegyzéseket ... :)
  • MrTressy
    kérem kapcsojja ki
  • Akuma
    Láttam, amit beadtatok képeket, nos az enyém teljesen elmosódott. Gondolom nálam van a probléma, nem a játékkal.
  • ZsZso
    Jaja ... az exe -t átírja. de ha Read Onlyba teszed, nem tudja ... ezzel egy részen biztosítva van a dolog. Egy fájl statikus. De a Prog Filesbe, meg az Appdatába lévő TryMedia -t ha törlöd, akkor az AppData-ba visszatesz a könyvtárat egyből. Viszont ha azokat read only -zod, akkor nem indul el a progi. Most már csak az a kérdés, hogy ha annyira fontos az a négy fájl, hogy read onlyba nem engedi elindítani a progit (továbbá, ha régivel írom felül (mondjuk mikor még volt 42 percem) akkor se indul) akkor mért tudja minden gond nélkül seperc alatt újra feltenni a fájlokat, és előbogarászni vhonnan, hogy mennyi időm maradt ?!
  • PLackó
    miért?nem szép a grafika?kb olyan mint az AA-ban?
  • Akuma
    Nem muszály magába mentenie... valszeg nem is magába menti. Pl regisztriben kódolva.
  • Akuma
    Valami nem okés nekem grafikájával :( Amikor kiléptem meg kiírta az árát 20$, ennyit szerintem megérne. Max egy 5000-et még fizetnék is talán érte.
  • ZsZso
    Intro ? ValuSoftnál ? Hehe ...Sztem AAba se volt
  • ZsZso
    Az tény, de ha nem tudja átírni, akkor hogy frissíti, hogy mennyi időm van hátra ? Hol ? És futtathatónak kell lennie, hogy el tudjam indítani a játékot ...
  • Xian
    Hi

Annyi biztos hogy nem csak a data -t irja vissza,
    de az exe-t is atirja kilepeskor.

Egyebkent nalam az Axelero Internet Biztonsag
    nem engedi futni, mivel virusos nak irja a prism3d.exe -t.
  • Bucser
    Gondolom hiányzik belőle intro zenék és jó sok minden...
  • PLackó
    hát ja :(
    valaki okos please!:)
  • Since
    Na emberek dolgozzatok a megoldáson, mert egy óra nagyon kevés...Szerintem egy órába belefér max 3 fzvar, több nem...
  • PLackó
    hmm.akkor kíváncsi vagyok rá.Fireboy-t is felhívom.mit mondjak neki ?
    hogy már ez a teljes,csak még 60 percet lehet vele játszani?
  • Akuma
    Sztem attól, mert readonly vagy hydden, attól még futtatható. Nevezd át.
  • Carlos
    Zene az lesz.
  • ZsZso
    El kell keserítselek ... ez a full ... sőt ... több is ;). MIvel van benne még egy time limit is. Persze lehet, hogy zene, vagy még vmi lesz a full CDn
  • Hentes Bill #667
    na jah, már az a 300 mega is kevés volt. de kit érdekel hány mega, lényeg, hogy jó legyen
  • Carlos
    VAgy DOS módban esetleg csökkentett módban is kinyirható.
  • ZsZso
    Nem úgy gondoltam. Törölni tudom, nem is azzal van a baj. Azt nem értem, hogy a létező minden helyről törlöm a gecit. Aztán amikor elindítom a progit, egyből írja, hogy 28 perc van még hátra, és már kész is a 4 v. 5 fájl, amit előbb töröltem. Ahoz pedig, hogy tuggya, hogy 28 percem van, vhol tárolnia kell ... de ez nem a PTTM könyvtára, az is tuti. A Prism3D.exe -met már Hidden, Read Only -vá tettem, szóval abból nem tudhatja ... komolyan nem vágom ... de kezd aggasztani
  • gumikacsa
    Lejött. Na szasztok, megyek haza csapatni.
  • PLackó
    engem akkor is bánt ez a 90 Mega....
    Hát az AA majdnem 300 MB volt!
    remélem ez nem a teljes gamma.
  • Hentes Bill #662