Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • akela
    Kedves Bucser!Nem érted miről is van szó.Mindenek előtt megjegyzem korábbi hozzászólásom valóban erősre sikeredett,általában nem szokásom sőt irritál,ha valaki ilyen hangnemben ir.Elnézésedet kérem,valóban az az egy két utolsó válaszod alapján irtam.Csak hát tényleg régen olvastam tőled.Én spec.amikor megszereztem az AA-t/ez a játék akkor még sehol sem volt/először csendben végigolvastam a topicot elejétől,és igy tettem itt is.Majd csak utána kezdtem irogatni,kérdezgetni-olykor hülyeségeket is .Volt amire a mai napig nem kaptam választ.Nem baj.De tudom milyen az amikor valaki elakad,és senki nem szánja meg.És azt is tudom milyen amikor valaki segit-mert végtére is ez az egyik feladata egy ilyen fórumnak-nem mindenki számtek-bruzmájszter.Nem mindenkinek adatott meg,hogy nyelveket beszéljen.VAn aki nyelvtudással a zsebében is szeretne magyar téképet,hiszen minek akkor a sok európai cucc,ha csak Amerikai utakon lehet vezetni.Ez olyan mint a modellezés.Vannak csodagépek,de azért egy megszállottnak csak a Nohab,a szili,vagy a 424-es dobogtatja meg a szivét.És ha már nem játszol vele akkor ezt nem is fogod megérteni soha.Ez most nem sértegetés volt,csak megállapitás.Hálás vagyok,ha valaki bármikor is segit nekem és ezért idegesitettem föl magam a hozzászólásod miatt.Amúgy ez nem konkrétan rólad szolt csak nálad szakadt el a cérna.Valamikor korábban is volt egy pár hasonló beszólás,a nevükre már nem is emlékszem szerencsére hamar lekoptak.Elhiszem hogy bosszantó egy hozzáértőnek mindig a sok bugyuta kédést olvasgatni,meg azt is,hogy idegesitő mikor lustaságból nem olvasnak vissza eggyesek.Viszont nem mindenki tudja pl.,hogy mi is az a bittorrent-én mondjuk.olvastam róla nagy vonalakban,viszont nem tudom hogyan kell használni./Lehet,hogy rájönnék menet közben nem tudom/.NA mindeggy.Mégegyszer:NE haragudj létszi a korábbi hangvételért nem kifejezetten rád gondoltam,hanem az ilyen stilusú válaszok bosszantanak,mintha kocsmába,vagy fradimeccsen lennénk.Ennyi.