52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • gumikacsa
    Gerekek! MOST MÁR TÉNYLEG NYUGODJATOK LE, ÉS FÉRJETEK MEG EGYMÁSTÓL!!!
  • Duddits
    Boldog Mikulást. :-)

FiReBoY: Tegnap délutánom megint arra szántam hogy feltöltsem azokat a szar cuccokat a másik ATW-s nevemre. Fel is ment, most gondoltam megnézem megvan-e. Hát nem törölte ez a köcsög ATW?? Ha tudsz valami jobbat feltolo oda. De azért próbáld meg, hátha neked jó. ftp.atw.hu felhasz.: gtasavideo jelszó: attila
  • akela
    Na jól van máris jobb a lelkemnek.Nagyon bántana,ha valaki haragudna rám előző hozzászólásim miatt,végülis ez itt valahol az "arc nélküli"
    emberek barátkozása.szerintem.
  • arty
    HELYESEN:

addig viszont jobb, ha offline maradnak az ilyenek

(tök jo, hogy 2004-ben egy forumban nincsen EDIT gomb ... nem, a fizetős SMS nem érdekel)
  • arty
    sztem egy "lacibéláért" nem érdemes egy hsz-t sem irni, a stilusa elárulta, hogy nem idevalo ... Bucsernek hagyni kellett volna a francba :)

az hogy valaki fiatal, nem mentség a stilusára ... feltételezem Gumikacsa vagy Fireboy sem a "MIVAN MEG DŐGLŐTETEK" kaliberű embereken igyekszik segiteni, mert azokon nem lehet :)

ha valaki PC elé ül, ne a netezés, forumozás legyen az első ... egy általános fogalmat szerezzen a számitogépről, számitástechnikáról ... ennek a topiknak SEM a feledata a fájl és a könyvtár fogalmának tisztázása ... ;) .... .... ... ezután "lehet" warezkodni, netezni, forumozni, kérdezni ...

addig viszont jobb, ha online maradnak az ilyenek, mert én sem ezért járok a topikba, jobban élvezem a mod hireket, bár sajnos időm nincs rá, hogy feltegyem őket :( - de a képekért, élménybeszámolókért is érdemes :)
  • Bucser
    Semmi baj én is elég stresszes héten vagyok túl. Őszintén nem szoktam elnézést kérni akkor sem ha alpári módon beszélek valakivel (most sem teszem)(mert annak általában mindig megvan az oka). Most is csak annyi történt, hogy ezvolt a 15. topc ma ahol a 25 éve megválaszolt összegyűjtött problémás kérdést zsinórban 3.ra kérdezik meg és ezért szakad el nálam is a kérdés... tudom, hogy senki nem számítstechnikaio zseni, és alapvetően türelmes ember vagyok, de egy Számítástechnikai Lap fórumán azért minimális alapismereteket elvárhatok. Egyébiránt nem értettem a Laci Béla furcsa stílusát... ez még külön iritált, ha valaki segítséget kér azt tegye normális stílusban... Na mind1 úgysem járok ide majd nézegetem a topicban a képeket de nem hinném, hogy írni fogok többet...

Üdv és sok sikert a fordításhoz meg a Europai csomaghoz
  • akela
    Na csak most meg nehogy a fradistákat sértsem meg.Mindeggy most tőlük kérek elnézést.Szóval:Kedves Fra.........
  • akela
    Kedves Bucser!Nem érted miről is van szó.Mindenek előtt megjegyzem korábbi hozzászólásom valóban erősre sikeredett,általában nem szokásom sőt irritál,ha valaki ilyen hangnemben ir.Elnézésedet kérem,valóban az az egy két utolsó válaszod alapján irtam.Csak hát tényleg régen olvastam tőled.Én spec.amikor megszereztem az AA-t/ez a játék akkor még sehol sem volt/először csendben végigolvastam a topicot elejétől,és igy tettem itt is.Majd csak utána kezdtem irogatni,kérdezgetni-olykor hülyeségeket is .Volt amire a mai napig nem kaptam választ.Nem baj.De tudom milyen az amikor valaki elakad,és senki nem szánja meg.És azt is tudom milyen amikor valaki segit-mert végtére is ez az egyik feladata egy ilyen fórumnak-nem mindenki számtek-bruzmájszter.Nem mindenkinek adatott meg,hogy nyelveket beszéljen.VAn aki nyelvtudással a zsebében is szeretne magyar téképet,hiszen minek akkor a sok európai cucc,ha csak Amerikai utakon lehet vezetni.Ez olyan mint a modellezés.Vannak csodagépek,de azért egy megszállottnak csak a Nohab,a szili,vagy a 424-es dobogtatja meg a szivét.És ha már nem játszol vele akkor ezt nem is fogod megérteni soha.Ez most nem sértegetés volt,csak megállapitás.Hálás vagyok,ha valaki bármikor is segit nekem és ezért idegesitettem föl magam a hozzászólásod miatt.Amúgy ez nem konkrétan rólad szolt csak nálad szakadt el a cérna.Valamikor korábban is volt egy pár hasonló beszólás,a nevükre már nem is emlékszem szerencsére hamar lekoptak.Elhiszem hogy bosszantó egy hozzáértőnek mindig a sok bugyuta kédést olvasgatni,meg azt is,hogy idegesitő mikor lustaságból nem olvasnak vissza eggyesek.Viszont nem mindenki tudja pl.,hogy mi is az a bittorrent-én mondjuk.olvastam róla nagy vonalakban,viszont nem tudom hogyan kell használni./Lehet,hogy rájönnék menet közben nem tudom/.NA mindeggy.Mégegyszer:NE haragudj létszi a korábbi hangvételért nem kifejezetten rád gondoltam,hanem az ilyen stilusú válaszok bosszantanak,mintha kocsmába,vagy fradimeccsen lennénk.Ennyi.
  • 0ppika
    Neked is
  • laci béla
    szisztok
    Boldog ünepeket kivánok
  • FiReBoY
    Persze, hogy megismerlek. Barátokat nem feledem.
    Egyébként készülőben van egy tali majd egyenlőre még a fejemben, sőt PTTM Hungary-s pólók is lesznek. De ezt nem szabad ám senkinek sem elárulni. :)
  • mafiahq
    nézd meg privátot!
  • Fefe
    Gondolom:)
  • gumikacsa
    Ha tudnád, hány emilt meg privit kapok, hogy honnan lehet letölteni... (csak sajna én nem tudom.)
  • FiReBoY
    ThX! :)
  • Fefe
    Meg ismersz még? Sajna tavaly elmaradt a találka:(
  • FiReBoY
    Ha kell összedobok valamit, de gyébként ott van a magyar oldal fóruma. Én tűröm még az ilyeneket. Napi 5 ilyen emailra kell válaszolnom. :)
  • 0ppika
    Igaz, kéne valami gyik a fenti banner alá ...
  • Fefe
    Sziasztok!!!
    Én már nagyon régen jártam ebben a topicban de azért mint across hungary,pttm rajongó engedjetek meg néhámy észrevételt.
    Először is gratulálok Gumikacsának,Fireboynak és mindenkinek aki aktívan részt vesz a játék módolásában. De viszont Bucserrel teljes mértékben egyetértek,hogy engem is a hideg ráz ki ha valaki beírja,hogy "honnan lehet letölteni,adjatok linket stb.... beszólások. Mert igenis ahogy Bucser és ált. mindenik először visszaolvas egy pár oldalt és ha nem találok választ a problémámra akkor kérdezek de akkor is normálisan kultúráltan (hamarabb segítenek).
    Ez a topik mindig is tetszett mert itt mindig a játékról volt szó nem volt anyázás stb..... mostanáig:(

Még 1x gartula mindenkinek aki viszi tovább a topicot. Annak idején én is részt vettem az Across Hungary fejlesztésében (Kamion nevek) de sajnos a Pttm-ben már csak részben tudtam segíteni (brake patch) mert nagyon sokat melózok és nincs idő rá:(((

További sok sikert
    Fefe
  • Multimax
    Ezzel szívesen felszántanám az M3-ast!!!
  • Multimax
    De erre gondoltam!
    Nekem ez olyan nyomotnak tűnik!
  • 0ppika
    Ez a #6209 akar lenni.

• 0ppika
  • 0ppika
    http://www.3dcar-gallery.com/img003_truck_001-020/big/012_Frank-Sommer.jpg
    http://www.3dcar-gallery.com/img003_truck_001-020/big/012_Frank-Sommer_a2.jpg
  • Bucser
    Ez nagyon über:)
  • 0ppika
  • 0ppika
  • 0ppika
  • Bucser
    Képek meg jók csak már nem játszom ezért csak ritkán nézek be ide.
  • Bucser
    Itt most nem az én voltam itt ről van Szó GumiKacsa nem szeretem, ha általánosítanak rólam egy beírás alapján.

Ugyanis ezen húztam fel a legjobban magamat: "NE CSAK MAGUKRA gondoljanak" és a "Pedig annak idején ők hivták életre nem csak ezt a topicot,hanem ennek az elődjét is.Úgyhogy KEDVES bucser,és "társaid" vagy nyissatok magatoknak egy külön parasztkodásra való fórumot,vagy K.vára húzzátok meg magatokat,mert itt igy nagyon nem kivánatosak vagy" féle beszólásra kinyílt a bicska a zsebemben. Mert én is ott voltam a TOPIC MEGNYITÁSÁNÁL ÉS ÉN IS BÁBÁSKODTAM A KURVA TOPIC SZÜLETÉSÉNÉL... Úgyhogy rossz embernek példálózik... Mellesleg ha bemegyek egy topicba nem azponnal kérdezek, hanem kicsit visszalolvasok mondjuk egy pár oldalt.. hogy tudjam mi hol merre hányóra... De úgy látom mindenki csak fújja amagáét csináljatok amit akartok.. majd akedves ALAPÍTÓK megoldják mindenki problémáját... engem meg lehet fikázni továbbra is...
  • gumikacsa
    Gondolom, azért nem erre a volvóra gondoltál. Mert ez azért sokkal közelebb van az igaszsághoz:
  • gumikacsa
    Ilyenekre nincs valami külön topik, ahol lehet döhöngeni, meg egymást fikázni? Ez az "én voltam itt előbb" meg már majdnem ovodás dolog. Azt veszem észre, hogy berakok (vagy valaki berak) valami újdonságot, nem az a téma, hanem a veszekedés, meg fikázás megy.
  • Bucser
    J bocsi és kifelejtettem az előbb robotnyikot és Plackó-t valamint Ájjlebobbit....
  • Bucser
    És Bocsánat gumikacsa a stílusért, de azt hisze nem ezt érdemlem egy beszólás miatt... Úgyhogy búcsúzom is a topictól majd Akela schwarz és a többiek megoldják a problémákat..

ÉS csak úgy megsúgom, hogy Fireboy Gumikacsa és DannyL csinálta és vitte hátán a topicot... Schwarz-nak soha semmi köze nem volt hozzá

Pláne mivel kb 2 hónapja van reggelve ez a progi meg már 1 éve in production volt...
  • Bucser
    Kedves akela nem tudom visszaolvastál -e ebben a topicban, de elmondom neked(bocsi csak úgy megsúgom) hogy kb a topic 15. hozzászólása óta itt voltam és segítettem szal bekaphatod ráadásul már az Across America topicban is vártuk mint a MESSIÁST. Szal előbb kicsim olvass vissza és utána ugassál nekem... NE egy beírás alapján ítélj meg. Arról meg nem tehetek, hogy felsőfokúm van agolul és nem hat meg a magyarítás hiénya de amikor fordítás kellett fórumról gumikacsának segítettem neki szal a fikázásomat abba lehet hagyni...

Hamarabb követtek a fejlesztéssel kapcsolatos infokat minthogy te tudtad volna, hogy ez a játék megjelenik!!!!!

Úgyhogy Fuck Off és ghagyj Békén.. Schwarcz bátyó meg a kemény 110 húzzászólásával nem sok mindent tett le nekem az asztalra.. én csak ebben a topicban legalább 1000-szer segítettem.... ÉS ne csodálkozz, hogy felbasznak a megnyílvánulások... Békén lehet hagyni és leztizzeni rólam most is a nagyokosok közül baszottul senki nem segített csak én..
  • Bucser
    Jahh és lehetséges a 141 megás méret
  • akela
    Hát én nem tudom... Amikor indult ez a topic annyira jó volt olvasgatni,meg segitőek voltak az ide látogatók,a hangulat is .Tényleg minden este itt voltam,és eggyütt szurkoltunk SCHWARZ,FIREBOY,GIMIKACSA,MULTIMAX-elnézést akit véletlenül kihagytam,de fejből soroltam-fárahatatlan ügyködésének,hogy NE CSAK MAGUKRA gondoljanak,mert igenis van akinek rettenetesen hiányzott a forditás,és ők ezt nekünk is csinálták és ami elkészül azt most is megosztják velünk. Erre idepofátlankodnak iylen bucser félék és teljesen hazavágják a szinvonalat,aminek az lesz a vége,hogy az értelmesebbje leszakad,elmegy máshová és itt marad a moslék.Pedig annak idején ők hivták életre nem csak ezt a topicot,hanem ennek az elődjét is.Úgyhogy KEDVES bucser,és "társaid" vagy nyissatok magatoknak egy külön parasztkodásra való fórumot,vagy K.vára húzzátok meg magatokat,mert itt igy nagyon nem kivánatosak vagytok!!!!!!!JA és nem vagyok kiváncsi a válaszodra.A többieknek nagyon jó hatolást kivánok a virtuális utakon. Üdv: Akela.
  • Bucser
    válasz Igen megjelent Kb egy 3 hónapja ha jól tudom

truck driver: Mountolni úgy tudsz, hogy bal gombot nyomsz a deamon tools ikonján a tálcán egy zöld kis cd-szerű ikon aztán kiválasztod melyik meghajtóba akarod betenni az ISO-t majd kikeresed a cue file-t
  • burninhell
    hi all
    ez a játék +jelent már?
    láttam DC-n és csak 141MB volt a cue és a bin fájl 1ütt
    lehetséges az?
  • truck driver
    (behegyelni? ennek mi értelme?)