Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Fefe
    Sziasztok!!!
    Én már nagyon régen jártam ebben a topicban de azért mint across hungary,pttm rajongó engedjetek meg néhámy észrevételt.
    Először is gratulálok Gumikacsának,Fireboynak és mindenkinek aki aktívan részt vesz a játék módolásában. De viszont Bucserrel teljes mértékben egyetértek,hogy engem is a hideg ráz ki ha valaki beírja,hogy "honnan lehet letölteni,adjatok linket stb.... beszólások. Mert igenis ahogy Bucser és ált. mindenik először visszaolvas egy pár oldalt és ha nem találok választ a problémámra akkor kérdezek de akkor is normálisan kultúráltan (hamarabb segítenek).
    Ez a topik mindig is tetszett mert itt mindig a játékról volt szó nem volt anyázás stb..... mostanáig:(

Még 1x gartula mindenkinek aki viszi tovább a topicot. Annak idején én is részt vettem az Across Hungary fejlesztésében (Kamion nevek) de sajnos a Pttm-ben már csak részben tudtam segíteni (brake patch) mert nagyon sokat melózok és nincs idő rá:(((

További sok sikert
    Fefe