Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Bucser
    Itt most nem az én voltam itt ről van Szó GumiKacsa nem szeretem, ha általánosítanak rólam egy beírás alapján.

Ugyanis ezen húztam fel a legjobban magamat: "NE CSAK MAGUKRA gondoljanak" és a "Pedig annak idején ők hivták életre nem csak ezt a topicot,hanem ennek az elődjét is.Úgyhogy KEDVES bucser,és "társaid" vagy nyissatok magatoknak egy külön parasztkodásra való fórumot,vagy K.vára húzzátok meg magatokat,mert itt igy nagyon nem kivánatosak vagy" féle beszólásra kinyílt a bicska a zsebemben. Mert én is ott voltam a TOPIC MEGNYITÁSÁNÁL ÉS ÉN IS BÁBÁSKODTAM A KURVA TOPIC SZÜLETÉSÉNÉL... Úgyhogy rossz embernek példálózik... Mellesleg ha bemegyek egy topicba nem azponnal kérdezek, hanem kicsit visszalolvasok mondjuk egy pár oldalt.. hogy tudjam mi hol merre hányóra... De úgy látom mindenki csak fújja amagáét csináljatok amit akartok.. majd akedves ALAPÍTÓK megoldják mindenki problémáját... engem meg lehet fikázni továbbra is...