Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Bucser
    Kedves akela nem tudom visszaolvastál -e ebben a topicban, de elmondom neked(bocsi csak úgy megsúgom) hogy kb a topic 15. hozzászólása óta itt voltam és segítettem szal bekaphatod ráadásul már az Across America topicban is vártuk mint a MESSIÁST. Szal előbb kicsim olvass vissza és utána ugassál nekem... NE egy beírás alapján ítélj meg. Arról meg nem tehetek, hogy felsőfokúm van agolul és nem hat meg a magyarítás hiénya de amikor fordítás kellett fórumról gumikacsának segítettem neki szal a fikázásomat abba lehet hagyni...

Hamarabb követtek a fejlesztéssel kapcsolatos infokat minthogy te tudtad volna, hogy ez a játék megjelenik!!!!!

Úgyhogy Fuck Off és ghagyj Békén.. Schwarcz bátyó meg a kemény 110 húzzászólásával nem sok mindent tett le nekem az asztalra.. én csak ebben a topicban legalább 1000-szer segítettem.... ÉS ne csodálkozz, hogy felbasznak a megnyílvánulások... Békén lehet hagyni és leztizzeni rólam most is a nagyokosok közül baszottul senki nem segített csak én..