Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
akela #6196 Hát én nem tudom... Amikor indult ez a topic annyira jó volt olvasgatni,meg segitőek voltak az ide látogatók,a hangulat is .Tényleg minden este itt voltam,és eggyütt szurkoltunk SCHWARZ,FIREBOY,GIMIKACSA,MULTIMAX-elnézést akit véletlenül kihagytam,de fejből soroltam-fárahatatlan ügyködésének,hogy NE CSAK MAGUKRA gondoljanak,mert igenis van akinek rettenetesen hiányzott a forditás,és ők ezt nekünk is csinálták és ami elkészül azt most is megosztják velünk. Erre idepofátlankodnak iylen bucser félék és teljesen hazavágják a szinvonalat,aminek az lesz a vége,hogy az értelmesebbje leszakad,elmegy máshová és itt marad a moslék.Pedig annak idején ők hivták életre nem csak ezt a topicot,hanem ennek az elődjét is.Úgyhogy KEDVES bucser,és "társaid" vagy nyissatok magatoknak egy külön parasztkodásra való fórumot,vagy K.vára húzzátok meg magatokat,mert itt igy nagyon nem kivánatosak vagytok!!!!!!!JA és nem vagyok kiváncsi a válaszodra.A többieknek nagyon jó hatolást kivánok a virtuális utakon. Üdv: Akela.