Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • dav
    A Convoyról:

Amit a honlapról le lehet tölteni, az csak egy alfa verzió a tesztelőknek. Egy kulcsot kell beírni, hogy fusson, ezt csak a tesztelők ismerik. Már nem lehet tesztelőnek jelentkezni, ne is próbálkozzatok.

Amennyire ki tudtam venni, ez egy teljesen önálló fejlesztésű játék, és Unreal motort használ, tehát nem egy egyszerű kiegészítőről van szó. Ingyenesen letölthető lesz, de CD-n is meg lehet majd rendelni 15 euróért. A CD mellé jár egy nyomtatott színes térkép is.

Európában és Amerikában lehet majd játszani, és multiplayer módot is ígérnek. A truckpol fórumon elhangzott vádaskodások miatt a fejlesztők úgy döntöttek, hogy az összes screenshotot törlik, és a fejlesztés befejezéséig már nem is publikálnak semmi anyagot.

A kamionos pihenőhelyek belső terét állítólag jól kidolgozzák, itt lehet majd pihenni, tankolni, enni-inni, vagy akár beszélgetni más kamionosokkal. Nagyon nyomják a multiplayer dumát, állítólag a kamionosok egy része AI, másik része ember lehet, keverve.

A játékmódok leírása kicsit zavaros, de úgy vettem ki, hogy a PttM-ben megismert három játékmód lesz itt is. Persze itt is kevernék az AI és az emberi játékosokat, tehát a főnököd vagy az alkalmazottad is lehet bármelyik. Elméletileg a játékosnak lesz saját háza, és autója is, amivel a lakása és a munkahelye között ingázhat, de persze a kamionját is használhatja e célra. Sőt, akár taxit is hívhat, vagy sétálhat is. Nagy utcai forgalmat és gyalogosokat is ígérnek. És persze könnyebben modolható lesz, mint a PttM.

A fórumban is vannak kérések és ígéretek szép számmal, de azokra már nem emlékszem, és nem olvasom végig még egyszer. Állítólag 55%-nál tartanak. Nekem túl szépnek tűnik az egész ahhoz, hogy igaz legyen. Azt nem hiszem, hogy parasztvakítás lenne, szerintem a fejlesztők tényleg remélik, hogy mindezt meg is tudják valósítani.

Üdv:
    dav