52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
truck driver #5189 a suoernován találtam a listában 2 PttM-t is, de csak 100MG-sak. Nem hinném, hogy teljes verziók lennének.
Egyébként honnan és milyen klienst szedjek le? -
akela #5188 Igen ezek jók,bár a buszt nekem nem sikerült felrakni.A total c.-ben mikor be akartam másolni felül akarta irni a megévő fájlokat,és azt hittem ezzel alvaszitem az eredeti kamcsit. -
akela #5187 Köszi időközben rájöttem,csak ne kérdezd,hogy.Nagyon szupi az a tartályos,egy baj van vele,hogy amikor még alkalmazott vagy és megmondják mit szállits,nem mindig tartályt ad,a többi rakománnyal meg hülyén néz ki.Majd akkor járok vele,ha maszek leszek.Azért mégegyszer köszi. -
#5186 Na mindegy, felraktam, ha valaki meg akar próbálkozni vele:
KAMAZ
DAF -
#5185 Hát én meg végkép nem. Föl sincs téve a Zmodeller. -
#5184 Ja, ha valaki úgy érzi, megpróbálkozna vele, ammak elküldöm a modellt, mert én nem birok velük. -
dav #5183 #5176: Azt jelenti, hogy az utóbbi két napban sajnos semmit sem tudott csinálni. Majd szól, ha van valami. -
#5182 De rohadt jó! -
#5181 Nézzetek be a galériámba van néhány kamion ha már voltak akkor bocs!
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1096052617&status=galeria&galeria=18%20Wheels%20Of%20Steel:Pedal%20To%20The%20Metal -
#5180 Na gyerekek van valakinek kedve szenvedni egy kicsit a zmodellerel?
Én próbálkoztam, de nem sikerült. Viszont van két modellem, amit meg lehet nyitni zmodeller2 vel, de nem birtam elmenteni psd-nek. Nem tudom miért. A két modell:
-
#5179 Kép:
-
akela #5178 És onnam,hogyan kell leszedni?Mit kell keresni?Nincs angol oldala?
-
#5177 Ez a szekér már elég jó...
gépes
pót
-
#5176 Ez mit jelent? (az irta, aki a scaniat és a pótkocsit készíti):
Thanks all, for the last 2 days I didnt have time to design or do anything actually. Sadly. I'll keep you updated cheers -
#5175 Nem, én nem tudok ilyeneket. Ha tudnák, már tele lennénk európai gépekkel...főleg ifával -
truck driver #5174 kösziiiiiiiiii -
#5173 mi is az a torrent
ha ezt elolvastad, akkor leszedsz egy klienst:
azureus
elmész a
supernovára
megkeresed a PC játékok közt és klikk... ekkor megjelenik az azureusban a letöltés és jönni kezd a cucc. Ha leért, etikus, ha hagyod hogy másik is annyit leszedjenek tőled, mint te szedtél tőlük.
Game! -
truck driver #5172 mondj egy címet -
truck driver #5171 na de honnan? -
#5170 Letöltöd a netről! -
truck driver #5169 Sziasztok!!!
Látom már elég sokaknak megvan a Pedal to the Metal.
Én is nagyon meg a akarom szerzni, de nem tudom honnan szerezzem be (nem boltban akarom vásárolni).
Légyszi adjatok tippet. Köszi -
akela #5168 Ez saját,vagy találtad valahol? Nagyon ÁLLAT!!!!Nagy kár,hogy a duplával valóban nem nagyon lehet a városban lavirozni.Meg kár,hogy a saját platóján nem tud vinni semmit. -
#5167 Unreal motort használ, ezért használtam én meg a kieget, de igaz, attól még sztem túl nagy fába vágták a fejszéjüket, majd meglátjuk... -
#5166 ha minden igaz lenne a convoyrol, 20 dolcsi/eurót szivesen kiadnék érte!
de... pesszimista vagyok :) -
#5165 Nagyon király!!!!! -
#5164 Nem kieg lesz, hanem új gamma. Olvasd el mégegyszer. -
#5163 Az alábbi négytengelyes -
#5162 -
#5161 háát, az elég nagyszabású kieg lenne, én sztem nem lesz belőle semmi...
persze ne legyen igazam... -
#5160 Ez azér odabasz:
http://img99.exs.cx/img99/6589/4058.jpg -
#5159 Kösz. Ha már kis része igaz, akkor az már jó. Már ha nem csak szédítik a népet. De mit csodálkoznak, ha nem hisz nekik senki, sehol egy kép.... Na, de azért remélem, nem zörög a haraszt.... -
dav #5158 A Convoyról:
Amit a honlapról le lehet tölteni, az csak egy alfa verzió a tesztelőknek. Egy kulcsot kell beírni, hogy fusson, ezt csak a tesztelők ismerik. Már nem lehet tesztelőnek jelentkezni, ne is próbálkozzatok.
Amennyire ki tudtam venni, ez egy teljesen önálló fejlesztésű játék, és Unreal motort használ, tehát nem egy egyszerű kiegészítőről van szó. Ingyenesen letölthető lesz, de CD-n is meg lehet majd rendelni 15 euróért. A CD mellé jár egy nyomtatott színes térkép is.
Európában és Amerikában lehet majd játszani, és multiplayer módot is ígérnek. A truckpol fórumon elhangzott vádaskodások miatt a fejlesztők úgy döntöttek, hogy az összes screenshotot törlik, és a fejlesztés befejezéséig már nem is publikálnak semmi anyagot.
A kamionos pihenőhelyek belső terét állítólag jól kidolgozzák, itt lehet majd pihenni, tankolni, enni-inni, vagy akár beszélgetni más kamionosokkal. Nagyon nyomják a multiplayer dumát, állítólag a kamionosok egy része AI, másik része ember lehet, keverve.
A játékmódok leírása kicsit zavaros, de úgy vettem ki, hogy a PttM-ben megismert három játékmód lesz itt is. Persze itt is kevernék az AI és az emberi játékosokat, tehát a főnököd vagy az alkalmazottad is lehet bármelyik. Elméletileg a játékosnak lesz saját háza, és autója is, amivel a lakása és a munkahelye között ingázhat, de persze a kamionját is használhatja e célra. Sőt, akár taxit is hívhat, vagy sétálhat is. Nagy utcai forgalmat és gyalogosokat is ígérnek. És persze könnyebben modolható lesz, mint a PttM.
A fórumban is vannak kérések és ígéretek szép számmal, de azokra már nem emlékszem, és nem olvasom végig még egyszer. Állítólag 55%-nál tartanak. Nekem túl szépnek tűnik az egész ahhoz, hogy igaz legyen. Azt nem hiszem, hogy parasztvakítás lenne, szerintem a fejlesztők tényleg remélik, hogy mindezt meg is tudják valósítani.
Üdv:
dav -
akela #5157 Két kédésem lenne.Merre van no cd az 1,06-oshoz?Én is kipróbáltam úgy ahogy te,és nekem kiirta a jobb sarokba,hogy 1,03.Tehát akkor most tulajdonképpen melyik patch is van fönn rajta,mert ,ha az 1,03,akkor már inkább legyen1,04 nem? -
#5156 sztem kamu, vagy szerintetek nem evidens? sehol egy szkrinshot..... -
#5155 Jó film volt. Végignéztem, de kár hogy olyan későn volt.
#5152-ben nem ír semmit, hogy lehet kódot szerezni, vagy hogy mi ez a játék, vagy egyáltalán játék-e? -
akela #5154 Láttátok tegnap a Patrick S.filmet? Tök jó Kemworth volt benne.Amúgy sikerült valakinek elinditani azt a convoy gamet? Milyen kulcsot kér az elején? -
#5153 http://www.mauser.fromru.com/
Ezen van a Kamaz skin de iszont van egy teljesen új (szerintem új) Kamaz.
Erről a játékról meg csak leírják mi lesz benne. -
#5152 EZ VAN AZON AZ OLDALON? MINT INFO A JÁTÉKRÓL (VALAKI NÉZZE ÁT, MERT HÁT MEGINT AZ ANGOL....):
Game Information
Last updated / added :10.26.2004
This game will be available for free when you download it.
When bying it on cd-rom it will cost $15,- or €15,- in europe.
On the cd-rom you will get bonus material, like a Fully Color map with all the roads, truck stops and other important buildings. 1 Map for America and 1 Map for Europe.
There will be Truck stops with full interactive interiors where you can Rest in your truck offcourse, eat, drink, pump gas, exchange hints with other drivers AI or Multiplayer drivers. Hints can be like hidden roads or known checkpoints where the cops are holding checks.
The game can be played in a few ways 1. as a driver for another company either AI or Multiplayer Controlled and you will drive a truck and maybe even trailer for that company. 2. Owner Operator, you have your own truck just no trailer and you still need other companies to haul cargo this can be by using the trailer from someone else's company and you will still drive for him or her just with your own truck. Trailers can be used as custom trailers that belong to the company or trailers that belong to the company the cargo is from.
When playing as mentioned in 1. then you will have your own place (house) where you live and operate from with 1 parking spot, if you drive your truck your car can be either at home or at the garage from the company where the truck is from. You can park your truck at your house or go back to the garage and pickup your car and drive that around and park it at home when at home. And yes you can drive and own a car more then one actually. Also yes you can walk everywhere you want, or you can use the call cab option that will bring you to the company of your choice or back home.
When playing as mentioned 2. then you will standard have 2 parking spots at your home, 1 for your car and 1 for your truck.
When playing as mentioned 3. then you will have a home with 5 parking spots, a company headquarter with a Company Garage.
A Company Garage can be small, medium or large. With large having the option now to hold 50 different trucks and even more trailers. These trucks and trailer can be used by AI drivers or Multiplayer Drivers that drive for you.
There are cars, trucks, busses, taxi cabs and a lot more AI driving around. But there are also pedestrians walking around. When going down the country in america specially you might even see a 4 wheeler moving around the woods.
System Requirements at this moment which can be changing.
Minimum:
Operating System: Windows 98/ME/XP with DirectX: 9.0c
Processor: Pentium III 1.2 GHz or 100% compatible processor
RAM: 256 Mb
Hard Drive Space: 1.6 GB/1.4 GB Free (online/CD version)
Drives: 4X CD-ROM
Display: 256 Colors or Higher
Graphics Card: 64 MB 3D Video Accelerator with T&L and DirectX 8.1 compliant video drivers (Recommended: 64 MB 3D accelerator with DirectX 8.1 compliant video drivers)
Sound Card: DirectX 8.1 compatible sound card
Other: Mouse
Steering Wheel recommended and fully supported or joystick Control
High Speed internet connection for Multi Player.
Internet for free updates, patches etc.
-
#5151 Ez engem is érdekelne!!! -
#5150 KAMAZT?????????? A PTTM-hez???? Honnan??????