Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
akela #4945 Halihó!Lehet hogy nem egészen jókor jelzem mert nagyon az látszik itt ,hogy valami nagyon nagy dolog történt,de egy másik fórumon olvastam egy interjút a Ring Roll készitőivel.Igaz nem mai a cikk/08 23/meg hát lehet,hogy olvastátok is már,én mindenesetre olvastam gyalogosokról,meg törésről,gumikopásról,aksi lemerülésérőlA minap talaltam egy interjut a SoftLab-Nsk egyik emberkejevel.
Az interju nem friss (2004.08.23.?), azt sem tudom megjelent-e mar magyar oldalon, lapban,
viszont ide teszem. Az esetleges felreforditasert elnezest, nem az anyanyelvem.
Interjú:
K: Hány százaléka van készen a játéknak?
A játék készenléti szintje olyan 80%.
K: Tervezik a rajongók megörvendeztetését egy demó verzió kibocsátásával?
Lehetséges, hogy lesz, de semmiképp sem a játék megjelenése előtt.
K: Milyen technológiákat használtak a játék elkészítésénél?
Különbözőket, elegendő, ha azt mondom, hogy a motor teljes átdolgozásra került, beleértve a grafikát,
fizikát, AI-t és gazdaságot is.
K: Eltérések az elődökhöz képest?
Egyszerűbb, ha egy példát mondok. A harmadik rész annyira más, mint a második, amennyire a
második volt más az elsőhöz képest.
K: A legújabb játékoknál nem lineáris játékmenetet alkalmaznak, a Hard Truck 3 is ilyen, szabad kezet
kap a játékos?
Már a Hard Truck 2-ben is azt tehette a játékos, amit akart. Ugyanez a hozzáállás megmarad a
harmadik részben is.
K: Hogyan kezd a játékos egy új játékot? Lesz-e bármilyen kocsija?????
Igen. A játékos egy kocsival kezd. Nem a legdrágábbal.
K: Mennyi lehetőség lesz a játékban a tuningolásra? Hasonlóak lesznek-e az NFSU-hoz?
Nem, a tuning területén nem lesz hasonlóság az NFSU-val, túl különbözőek a járművek.
K: Lehet majd állítani a motoron a játékban?
Nem, nem lehet.
K: Ha útközben megsérül a jármű, megjavíthatja-e a játékos mag a többtonnás monstrumot?
Nem. Kaliforniában ez nem szokás. A vezető nem mászik be a jármű alá egy csavarkulccsal a kezében.
Egyszerűen csak felhívja a legközelebbi szervizt. Fontos, hogy a fuvarozó vállalat (vagyis a játékos)
időben gondoskodjon arról, hogy szerződéses kapcsolatban álljon a szervizzel.
K: Lesznek olyan finomságok a játékban, mint a jármű elhasználódása, a motor kopása, az
akkumulátor lemerülése, a műszerek megvilágítása, defekt?
A felsoroltak nagy része benne lesz.
K: Mennyire lesz fejlett a rendőrség és a többi vezető AI irányítása?
Annyira, amennyire képesek leszünk megbirkózni a feladattal.
K: Lehetséges lesz-e a játékosnak fegyvert vásárolni?
Nem, nem lesz.
K: Milyen lesz a zene, nevezzen meg néhány kompozíciót.
Sok zenét tervezünk a játékba. Konkrét kompozíciót megnevezni még korai lenne.
K: Lehet majd saját zenét tenni a játékba?
Tervezzük ennek a lehetőségét.
K: Említették a járműből való kiszállás lehetőségét, ezt bármikor meg lehet majd tenni?
Bármikor. De nem bárhol.
K: A napszakok változása reális lesz vagy gyorsított?
Ha úgy érti, hogy a játékidő egy perce megegyezik majd a valós idő egy percével, akkor nem, ilyen
nem lesz.
K: A játék teljesen orosznyelvű lesz?
Természetesen. Minden játékunk Oroszországban orosz nyelven jelent meg és fog is, de az út menti
táblák amerikaiak lesznek.
K: Támogatja majd a módokat, illetve az új járművek behelyezését?
Nem, nem tervezünk ilyet.
K: A játék vége után lehet majd még tovább vezetni?
Feltételezzük, hogy igen.
K: Lesznek a játékosnak tulajdonságai, ha igen, nevezzen meg néhányat.
Ha szerep tulajdonságokról van szó, akkor nem, ilyenek nem lesznek.
K: Lesz a játékban videotelefon?
Igen, lesz.
K: Lehet majd lemosni a járműt?
Nem, nem lehet. Több mint 10.000 km-t tettünk meg Kaliforniában és egyszer sem mostuk le a kocsit.
K: Tervezik új trailerek, képek megjelenését és mikor?
Tervezzük. Időt nem tudunk mondani, de reméljük, hogy a hivatalos honlap megnyitása után
rendszeresen fogunk képeket közölni.
K: Mikor nyílik már meg a hivatalos honlap (időpontot kérünk)?
A közeljövőben. Még nem határoztunk meg a pontos dátumot.
K: És a visszatérő kérdés: mikor jelenik meg a játék, tudna pontos dátumot mondani?
Amint kész lesz. A pontos dátum még ismeretlen.
Köszönöm.
Igor Belago
Softlab-Nsk
Ja igen, egy kicsit hosszu. Nos,ha véletlenül nem mondtam volna újat ezzel akkor bocsi a fölösleges helyfoglalásért.