Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • cSuwwi
    + Ahhoz képest, hogy nincs 200 mega a játék egyszerűen rohadt jól meg van csinálva és szép is. A kamionok és pótkocsik fantasztikusan ki vannak dolgozva, a városok szintén de nekem a közúti kocsikkal sincs semmi bajom.

Ez így van. Nem feltétlenül kell egy játéknak több CD-snek lennie, hogy jó legyen. Példának ott van az a 96kbyteos FPS demo :)

+ Jó ötlet, hogy ogg formátumú zenéket be lehet tenni a játék alá, viszont kár, hogy mp3-akat nem.

Az mp3 licence köteles, míg az ogg egy ingyenes formátum. Nyílván nem akartak az mp3 konzorciumnak fizetni egy vagon pénzt a licencért, viszont így a játékosoknak van nehezebb dolguk. Megérthető :)

- Az előző részekhez képest az rövid határidős pótkocsikat rohadt hamar célhoz lehet juttatni nekem ez a tapasztalatom. Leggagyibb kamionnal a kontinens másik felére úgy értem el a rakománnyal, hogy egy teljes napom maradt!

Szerintem bele van számolva a pihenőidő is. Ha útközben minden második pihenőben megállsz pihenni, akkor elég szűkösen, de oda fogsz érni. Csak néhány útvonalon szarul vannak elhelyezve a pihenő helyek. :(