52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#3304 patch -
#3303 ezt a pachot kipróbálta már valaki? -
praksi #3302 ezeket hogyan csinálod? mármint az egyedi festések, vagy pölö ez?? -
#3301 Hi, valaki megmondaná hogyan tudok alkalmazotatt felvenni? mert úgy nem tudok mint az across americaba ;P -
#3300 Sajnos nem az európai méret:
-
#3299 Ja tényleg, még a benzinárak is változhatnának valamit néha, de mindenhol 1.65 az ára. -
#3298 hol lehet beállítani a benzin árakat az editorban??? -
#3297 Melyiket? -
fgm #3296 A patch-et próbálta már valaki, hogy mit csinál ? -
#3295 ja, csak a kijelölt helyeken lehet aludni. meg az összes telepen -
#3294 én úgy tudom, hogy csak a pihenőhelyeken (a térképen jelölt helyeken + akármelyik fuvartelepen)
párszor csak úgy jött ki a lépés, hogy fuvarostól bementem egy másik telephelyre aludni, majd indultam tovább :D
bár "alva" is látni valami, úgy is lehet egy darabig vezetni... az első kocsinak -
#3293 Ja igen, ez a pihenő dolog mondjuk idegesít, mert ezzel együtt akartam játszani de a 18WOS-ben még úgy volt, hogy be volt ez az opció kapcsolva, rengeteget játszottam vele és csak 2 olyan alkalomra emléxem amikor aludnom kellett, mert nekiállt a faszi ásítozni.
Ja meg valami olyan is rémlik, hogy abban bárhol tudtál aludni akár az út szélén is a kamionodba itt ilyen lehetőség nincs is? -
#3292 + Ahhoz képest, hogy nincs 200 mega a játék egyszerűen rohadt jól meg van csinálva és szép is. A kamionok és pótkocsik fantasztikusan ki vannak dolgozva, a városok szintén de nekem a közúti kocsikkal sincs semmi bajom.
Ez így van. Nem feltétlenül kell egy játéknak több CD-snek lennie, hogy jó legyen. Példának ott van az a 96kbyteos FPS demo :)
+ Jó ötlet, hogy ogg formátumú zenéket be lehet tenni a játék alá, viszont kár, hogy mp3-akat nem.
Az mp3 licence köteles, míg az ogg egy ingyenes formátum. Nyílván nem akartak az mp3 konzorciumnak fizetni egy vagon pénzt a licencért, viszont így a játékosoknak van nehezebb dolguk. Megérthető :)
- Az előző részekhez képest az rövid határidős pótkocsikat rohadt hamar célhoz lehet juttatni nekem ez a tapasztalatom. Leggagyibb kamionnal a kontinens másik felére úgy értem el a rakománnyal, hogy egy teljes napom maradt!
Szerintem bele van számolva a pihenőidő is. Ha útközben minden második pihenőben megállsz pihenni, akkor elég szűkösen, de oda fogsz érni. Csak néhány útvonalon szarul vannak elhelyezve a pihenő helyek. :(
-
#3291 sehol -
Danny L #3290 Nemtom szerintem még csak készülget. -
#3289 magyarítást hol találok hozzá? -
#3288 Sebbességérzet:
90-el belülről sokkal kevesebbnek hat, mint mikor 90-el elrongyol melletted. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom -
Danny L #3287 Hmm pár perccel ezelőtt váltottunk pár szót mi is a repülőbalesetes okosságról. Tényleg jó ötlet. Amit én negatívumként tudnék még felhozni az a még szokatlan irányítás meg a sebességérzet. Lehet, hogy így reális, de az előző részekhez képest baromira szokatlan.
A szabályokat nem lehet szerintem menet közben változtatni, mert azt csak akkor lehet beállítani amikor új játékot kezdesz. -
#3286 1 van amit ehet, asszem az alvást nem.
2 nem, ha operátor vagy, akkor bámit megvehetsz, ha voltál már kamionboltba, meg van pénzed.
3 Növeli. -
#3285 Pont erről írtam és screenshotot is csináltam. Majd feltöltöm holnap ha nem felejtem el. -
#3284 Ja és nagy kérés lenne, hogy ne szúrjátok már tele 1024x768-as képekkel a fórumot?
Ugyanis ha lekonvertáljátok 640x480-ra mondjuk akkor még nem is bassza szét a fórumot és modemeseknek sem mindegy, hogy 200kb egy kép vagy csak 30... -
#3283 Na, jópár óra játék után pár észrevétel/vélemény/kérdés.
A magyarított Élet 18 keréken-el játszottam először az Across Amerika kimaradt.
Pozitívumok:
+ Ahhoz képest, hogy nincs 200 mega a játék egyszerűen rohadt jól meg van csinálva és szép is. A kamionok és pótkocsik fantasztikusan ki vannak dolgozva, a városok szintén de nekem a közúti kocsikkal sincs semmi bajom.
+ A váratlan események között nemrég épp egy lezuhant repülőt láttam Mexikóban, ami mellett rendőrautók álltak és helikopter körözött, ötletes. :)
+ Jó ötlet, hogy ogg formátumú zenéket be lehet tenni a játék alá, viszont kár, hogy mp3-akat nem.
+ Még sok minden, csak ezek voltak szembetűnők.
Negatívumok:
- Az előző részekhez képest az rövid határidős pótkocsikat rohadt hamar célhoz lehet juttatni nekem ez a tapasztalatom. Leggagyibb kamionnal a kontinens másik felére úgy értem el a rakománnyal, hogy egy teljes napom maradt!
Hozzáteszem, hogy nincs bekapcsolva a fáradás (játék elején rosszul állítottam be, közbe nem lehet változtatni) és lehet, hogy a pihenőidő is bele van kalkulálva de tudom, hogy az előző részekben sokszor perceken múlt, hogy odaérek-e velük vagy fizetek a késés miatt.
- Vannak bugok, pl. ha rendőrautó pont egy sebességhatár tábla mellé áll akkor a tábla bent van az úton meg ilyenek.
Hirtelen csak ennyi (több volt de mivel nekiálltam leírni tutira elfelejtettem őket...) és pár kérdés:
- Menet közben lehet állítani a szabályokat amiket indítás előtt lehetett megadni? Pl. hogy bárhol fejlesztheted-e a kamiont és hogy a fáradást nézze-e a program.
- Mindig csak a következő szintű kamiont lehet megvenni?
- Ha ráköltesz a kamionodra (motor, váltó stb.) akkor az növeli-e az értékét, vagy csak kidobott pénz ha majd újra akarod cserélni? -
#3282 Állítólag a következőbe lesz... -
#3281 Ez saját gyártmány?
Jobb oldalon alul: Current edit mode Heigt (?vagy height?), rámész a piros gombra, és feljebb emeled. -
#3280 Erről beszélek:
Ki tud igy normálisan úthálózatot, városokat, egyebeket tervezni? -
Danny L #3279 Kár hogy kihagyták a gammából a multiplayeres fuvarozást. Micsoda LAN-partykat rendezhetnénk... -
#3278 Nem akartak beengedni....
-
Danny L #3277 Carwash -> Truckwash -
#3276 Hehe... -
FiReBoY #3275 Mitakarsz? Tök kúúl! :D -
#3274 Hát igen. Ezt hívják nehezített kötülménynek... -
#3273 lol -
FiReBoY #3272 Énmeg első alkalommal mikor ilyet láttam elfelejtettem fékezni és beszáltam a rendőrök közé. :D -
#3271 Ja. -
:)
:) -
Danny L #3269 Tényleg valaki találkozott már olyan balesettel, ahol egy repülő zuhant le az út mellé és lezárták a fél útpályát? Nagyon jópofa volt, jelzés képpen még ott volt két villogó rendőrautó, meg egy helikopter is körözött. A meglepetéstől elfelejtettem screenshotot készíteni -
#3268 Mindjárt csinálok egy képet. -
#3267 Szerintem tök egyszerű. -
#3266 Nem is tudtam hogy lánctalpas markológépet meg 9 autót vontatva szoktak gyorsulni -
FiReBoY #3265 Átláthatatlan lett egy kicsit...