Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Na, jópár óra játék után pár észrevétel/vélemény/kérdés.
A magyarított Élet 18 keréken-el játszottam először az Across Amerika kimaradt.
Pozitívumok:
+ Ahhoz képest, hogy nincs 200 mega a játék egyszerűen rohadt jól meg van csinálva és szép is. A kamionok és pótkocsik fantasztikusan ki vannak dolgozva, a városok szintén de nekem a közúti kocsikkal sincs semmi bajom.
+ A váratlan események között nemrég épp egy lezuhant repülőt láttam Mexikóban, ami mellett rendőrautók álltak és helikopter körözött, ötletes. :)
+ Jó ötlet, hogy ogg formátumú zenéket be lehet tenni a játék alá, viszont kár, hogy mp3-akat nem.
+ Még sok minden, csak ezek voltak szembetűnők.
Negatívumok:
- Az előző részekhez képest az rövid határidős pótkocsikat rohadt hamar célhoz lehet juttatni nekem ez a tapasztalatom. Leggagyibb kamionnal a kontinens másik felére úgy értem el a rakománnyal, hogy egy teljes napom maradt!
Hozzáteszem, hogy nincs bekapcsolva a fáradás (játék elején rosszul állítottam be, közbe nem lehet változtatni) és lehet, hogy a pihenőidő is bele van kalkulálva de tudom, hogy az előző részekben sokszor perceken múlt, hogy odaérek-e velük vagy fizetek a késés miatt.
- Vannak bugok, pl. ha rendőrautó pont egy sebességhatár tábla mellé áll akkor a tábla bent van az úton meg ilyenek.
Hirtelen csak ennyi (több volt de mivel nekiálltam leírni tutira elfelejtettem őket...) és pár kérdés:
- Menet közben lehet állítani a szabályokat amiket indítás előtt lehetett megadni? Pl. hogy bárhol fejlesztheted-e a kamiont és hogy a fáradást nézze-e a program.
- Mindig csak a következő szintű kamiont lehet megvenni?
- Ha ráköltesz a kamionodra (motor, váltó stb.) akkor az növeli-e az értékét, vagy csak kidobott pénz ha majd újra akarod cserélni?