Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
pzolika978 #29793 És tudnál segíteni hogy hol vannak ezek a javítások? Vagy a gyári pacheket tegyem fel?Akkor lassul be főleg amikor rádióznak, és ha nagy a forgalom. A rádiót kinyomtam,de a forgalmat nem szívesen húznám le minimumra. Vagy maradjak a polish pachnál? Mégegy dolog. Tudom faqban írtok róla hogy consol edit és lehet pályát építeni,de nekem nem nagyon sikerül.Szeretnék egy valósághübb magyar térképet csinálni. Olyat ahol tényleg csak ott van autópálya ahol a valóságban,és a magyar városok nem amerikai mintára vannak elhelyezve. Vagy esetleg valaki már dolgozik ilyenen? Az elképzelt térképen be lehetne járni magyarországot,szlovákiát, ukrajnát,romániát,szerbiát,horváthországot,szlovéniát ausztriát,németország középső és keleti részét,valamint csehországot,lengyelország déli részét. Ez viszonylag nagy terület,sok várossal és sok variálható fuvarral. A polish pach1.1 kb hasonló területet ölel fel.