Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Garfield
    A fizika egy érdekes állatfajta.

Direkt kipróbáltam a kanyarodást nagy sebességgel.

Vontatmánnyal: a vontatmány megtolja a vontató s*ggét, mire az egész szerelvény bebicskázik és az esetek többségében el is vesztem a vontatmányt. (Bár az ideális a borulás lenne, a kanyarodásnál látszik, hogy billeg a vontatmány.)
    Másfelől viszont egyszer Las Vegas előtt egy majdnem-hajtúkanyarban az autópályán, 70-75-tel döngetve nem tudom, hogy csináltam, de a gép szerint úgy pördültem ki, hogy a 3 (2+1) sávos úton megfordultam: vagyis vontatmánnyal együtt 180 fokot pördültem.

Vontatmány nélkül: borulás (lehet, hogy függ a vontató magasságától?) (FIGYELEM!!! New Yorkban fennakadhatsz a magasvasúton!!!)

Egyéb tapasztalatok:

- néha bugzik a program és csak a console-ból derül ki, hogy 3000 mérföld óta azért vagyok egyedül az úton, mert valami összecsinálta magát a grafikus rendszerben -> restart program
    - szerintem az autópálya-le/felhajtók rosszabbak lettek, mint az AA-ban voltak
    - herótot kapok a várostérképektől. Az még csak egy dolog, hogy a felüljárón derül ki, hogy a térképen kereszteződésnek jelölt valami annyiban stimmel, hogy két út keresztezi egymás nyomvonalát, csak kár, hogy nem egy szintben. A probléma inkább a várostérképek megjelenésével és a méretükkel van.
    a) Elvileg a városba beérve átvált rá, csakhogy nem egyszer volt már az, hogy mire átváltott, már elhagytam, ahol le kellett volna fordulni.
    b) Monterrey-ben és Atlantában figyelhető meg igazán az, hogy rohadtul nincs kitáblázva semmi. Ezt biztosan feature-nek szánták, de számomra inkább bug. Még lehetne az útirányra következtetni azzal, hogy a várostérképeket előbb-utóbb megjelenik az út számozása, de általában már csak akkor, amikor a város határában vagy
    - katasztrófális kormányzás, főleg az AA után
    - kár, hogy nincs nagyobb választék a tuninghoz
    - a kamionvásárlásnál kissé furák az összehasonlító csíkok. Ha van egy feltápolt kamionod, akkor előfordulhat az, hogy a megvásárolható kamionok nagyobbik része - ha nem az összes - rosszabb a jelenleginél. Persze, mert ott vannak a tuningcuccok, viszont az új kamionokat meg a pőre valóságukban látod, tehát nem tudhatod, tuninggal mire mész

Egyelőre még csak időlimit nélkül játszottam. valaki írja már le, hogy az időlimites fuvarok hogy működnek? Levonás, ha kések? Plusz lóvé/presztízs, ha gyors vagyok?

Hirtelen ennyi. Ja, és a kicsikém: Kinetic 2T2, 440 kw-os motorral, 18 sebességes váltóval (végsebesség 70-75 mérföld körül) meg ami kell.