52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#2382 5-ös -
#2381 Nyomd meg a rotate camerat (asszem 6-os) majd az egérrel forgatod. -
bazze #2380 Ja bocs még kezdő vagyok!! -
bazze #2379 Légyszives írjátok le hogy lehet letölteni és már nem is zavarok!!! -
zoszt #2378 Nekem is ő van. Jól megy. Kanadában ha havas az út elég faszán megcsúszik nagy sebességnél. -
#2377 Vazz már ketten is válaszoltak,olvass vissza egy kicsit. -
bazze #2376 Könyörgöm nektek írja le valaki hol lehet a játékot letölteni!!!!!!!!!!!!44
Légyszi -
zoszt #2375 Hogy lehet jó képeket csináni? Van ilyen, hogy rotate camera, de az hol működik? Melyik nézet? -
#2374 Ja -
#2373 De csak ott ahol a jel van?
És mi van ha sehol nincs a közelben ilyen?
Elalszom a volánnál és vége? -
#2372 #2330 -
#2371 2121 -
bazze #2370 Lécci írja má le valaki hol lehet letölteni!!!! -
#2369 Az nem lehet,hogy be kell hajtani az épületbe. Mert 1x én is vártam egy szállítmányt és utána vettem észre,hogy be kell hajtani az épületbe érte. Ha nem akkor próbáld meg azt,hogy menj egy kört a városba majd menj vissza hátha ez segít -
#2368 Hi all
Igen a hotelekben,terminálokon és egy két parkolóban. -
#2367 Hi!
Csak a hotelekben lehet aludni, vagy lehet valahogy "kumni"
a kamionban is az utszélén? -
#2366 -
#2365 Nincs ott egy trailer sem :( -
Garfield #2364 #2121 -
#2363 ott van az és zöldel jelöli a felvevendő fuvart... -
bazze #2362 Hi bocs fiuk de elárulná valaki hol lehet gyorsan, lehetőleg ingyen le tölteni a játékot?????
Lécci!!!!
Ja ás hogy milyen progival vagy mivel lehet pályát csinálni az across amerikához?????
Köszi -
#2361 Engem már az őrületbe kerget a játék. Kiírja, hogy fel kell vennem az eddy's-nél kukoricát, awayting pickup, de nincs ott, pedig a térképen jelzi, hogy ott van. Utána alszom, hogy teljen az idő, de nincs ott, utána kiírja, hogy késő, a főnök nem happy, ad új munkát, de az az utánfutó sincs ott. Akkro most mi van? -
Leonov #2360 Láttam mennyi problémátok van a gémmel. . . nem tudom mitől de nekem ezek közül semmi sem jön be. én csak 2 bugot fedeztem fel eddig ami tényleg zavaró az az hogy a kék ég vagy a felhős nálam állandóan vibrál. . . egy idő után k*rva idegesítő. A másik amit nem nagyon láttam volna hogy említitek az az hogy nálam egy-két szer ugrálnak a személyautók az utakon. . . valakinek ötlet hogy mitől lehet? -
#2359 A pálya sokkal szebb, mint az AA-ban szerintem, de az irányítás sokkal rosszabb. -
ZOLEE22 #2358 mi megy neked 90-el -
#2357 hát ja.de akkor is jobb mint az előzők! -
#2356 Sok hibája van szentigaz, főleg a szuperszervo kormány, meg a sinautó effekt. De azért szeretem :) -
Garfield #2355 Ja, a sebesség az természetesen sík terepen, vontatmánnyal értendő. -
Garfield #2354 A fizika egy érdekes állatfajta.
Direkt kipróbáltam a kanyarodást nagy sebességgel.
Vontatmánnyal: a vontatmány megtolja a vontató s*ggét, mire az egész szerelvény bebicskázik és az esetek többségében el is vesztem a vontatmányt. (Bár az ideális a borulás lenne, a kanyarodásnál látszik, hogy billeg a vontatmány.)
Másfelől viszont egyszer Las Vegas előtt egy majdnem-hajtúkanyarban az autópályán, 70-75-tel döngetve nem tudom, hogy csináltam, de a gép szerint úgy pördültem ki, hogy a 3 (2+1) sávos úton megfordultam: vagyis vontatmánnyal együtt 180 fokot pördültem.
Vontatmány nélkül: borulás (lehet, hogy függ a vontató magasságától?) (FIGYELEM!!! New Yorkban fennakadhatsz a magasvasúton!!!)
Egyéb tapasztalatok:
- néha bugzik a program és csak a console-ból derül ki, hogy 3000 mérföld óta azért vagyok egyedül az úton, mert valami összecsinálta magát a grafikus rendszerben -> restart program
- szerintem az autópálya-le/felhajtók rosszabbak lettek, mint az AA-ban voltak
- herótot kapok a várostérképektől. Az még csak egy dolog, hogy a felüljárón derül ki, hogy a térképen kereszteződésnek jelölt valami annyiban stimmel, hogy két út keresztezi egymás nyomvonalát, csak kár, hogy nem egy szintben. A probléma inkább a várostérképek megjelenésével és a méretükkel van.
a) Elvileg a városba beérve átvált rá, csakhogy nem egyszer volt már az, hogy mire átváltott, már elhagytam, ahol le kellett volna fordulni.
b) Monterrey-ben és Atlantában figyelhető meg igazán az, hogy rohadtul nincs kitáblázva semmi. Ezt biztosan feature-nek szánták, de számomra inkább bug. Még lehetne az útirányra következtetni azzal, hogy a várostérképeket előbb-utóbb megjelenik az út számozása, de általában már csak akkor, amikor a város határában vagy
- katasztrófális kormányzás, főleg az AA után
- kár, hogy nincs nagyobb választék a tuninghoz
- a kamionvásárlásnál kissé furák az összehasonlító csíkok. Ha van egy feltápolt kamionod, akkor előfordulhat az, hogy a megvásárolható kamionok nagyobbik része - ha nem az összes - rosszabb a jelenleginél. Persze, mert ott vannak a tuningcuccok, viszont az új kamionokat meg a pőre valóságukban látod, tehát nem tudhatod, tuninggal mire mész
Egyelőre még csak időlimit nélkül játszottam. valaki írja már le, hogy az időlimites fuvarok hogy működnek? Levonás, ha kések? Plusz lóvé/presztízs, ha gyors vagyok?
Hirtelen ennyi. Ja, és a kicsikém: Kinetic 2T2, 440 kw-os motorral, 18 sebességes váltóval (végsebesség 70-75 mérföld körül) meg ami kell.
-
Srep #2353 Valaki adna egy gyors letöltést? -
#2352 mert dolgozó vagy az elején, a főnök adja
így, később boltban, vagy termináloknál
játék elején -
#2351 Na szóval néhány láma kérdés :
Miért van az hogy minden leadott szállítmány után másik kamiont kapok?
Hogy lehet fejleszteni a verdát?
Az alvást hol lehet kikapcsolni? -
#2350 De elvileg mindenből megvettem rá a legjobbat. Az egyik telepen. Vagy a truck dealer-nél jobb cuccok is vannak? -
#2349 90mp/h elég jó?Fejleszd a kamionodat:) -
#2348 tötént valami?300 új üzi tegnap 16 óra óta. -
Srep #2347 privi ment -
#2346 Sikerült már valakinek átlépni az elképesztően sebes 60 MPH-t? Ez a mostani kamionom és szerintem illene neki többet menni. Mi a francé ilyen lassúak ezek?
-
#2345 nem -
Ger1 #2344 ...heheee.. :D most töltjük... (már a markomban érzem..) na szal nem kell az across america-ra rátelepiteni?
-
dannynet #2343 Sikerült beszereznem, tapasztalataim (figyelem, szubjektív vélemény!):
Pozitívumok:
-Kis telepítési méret
-Grafikailag sokat fejlesztettek az előző rész óta, de a hardverigény nem növekedett
-Nagyobb, részletesebb, életszagúbb városok, minőségibb érzés
-Érdekesebb fuvarhelyek (Mexikó. farmok, repterek)
-Bekapcsolható "szükség van alvásra" üzemmód
-Normálisan közlekedő AI (nem fékeznek az autók, motorok, teherautók minden ok nélkül előtted)
-Szintkülnönbségek az utakon, melyeken tényleg erőlködik a megpakolt kamion
-Ütközéskor nem repülnek a levegőbe az "áldozat" járművek
-Magávalragadó feeling
-Negatívumok:
-kormánnyal élvezhetetlen (akárcsak az ,,Élet 18 keréken" részben, itt is túlreagál a jármű a legkisebb mozdulatra)
-A légfékből már megint nem akar kifogyni a levegő hosszú
fékezéskor sem (a műszer mindig teli tartályt mutat)
-a kipufogófék irreális lassulást okoz
-Sajnos mióta a JoWood-tól (a Rally Trophy egykori feljesztője) az SCS software átvette a feljesztést, a fizika szinte megszűnt létezni: a kormányt ütközésig balra tekerve elkezdtem körbe-körbe menni és még 70 km/órás sebességnél se akart kitörni, illetve kifarolni a jármű. Akár 80 km/órás sebességnél is bevehető a hajtűkanyar, a a pótkocsis vontató a bizonytalanság bármilyen jele nélkül, sínautóként veszi az akadályt. (Aki esetleg kíváncsi realisztikusabb kamion viselkedésre, az töltse le az ingyenes, 80 MB-os Mercedes Benz Truck Racing demót.)
-Egyszóval aki szimulátorokhoz szokott, hiányolni fogja a vezetési élményt.
Bár már letöröltem, de azért érdekes színfoltot hozott az életembe, örülök, hogy kipróbálhattam.