Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
dannynet #2343 Sikerült beszereznem, tapasztalataim (figyelem, szubjektív vélemény!):
Pozitívumok:
-Kis telepítési méret
-Grafikailag sokat fejlesztettek az előző rész óta, de a hardverigény nem növekedett
-Nagyobb, részletesebb, életszagúbb városok, minőségibb érzés
-Érdekesebb fuvarhelyek (Mexikó. farmok, repterek)
-Bekapcsolható "szükség van alvásra" üzemmód
-Normálisan közlekedő AI (nem fékeznek az autók, motorok, teherautók minden ok nélkül előtted)
-Szintkülnönbségek az utakon, melyeken tényleg erőlködik a megpakolt kamion
-Ütközéskor nem repülnek a levegőbe az "áldozat" járművek
-Magávalragadó feeling
-Negatívumok:
-kormánnyal élvezhetetlen (akárcsak az ,,Élet 18 keréken" részben, itt is túlreagál a jármű a legkisebb mozdulatra)
-A légfékből már megint nem akar kifogyni a levegő hosszú
fékezéskor sem (a műszer mindig teli tartályt mutat)
-a kipufogófék irreális lassulást okoz
-Sajnos mióta a JoWood-tól (a Rally Trophy egykori feljesztője) az SCS software átvette a feljesztést, a fizika szinte megszűnt létezni: a kormányt ütközésig balra tekerve elkezdtem körbe-körbe menni és még 70 km/órás sebességnél se akart kitörni, illetve kifarolni a jármű. Akár 80 km/órás sebességnél is bevehető a hajtűkanyar, a a pótkocsis vontató a bizonytalanság bármilyen jele nélkül, sínautóként veszi az akadályt. (Aki esetleg kíváncsi realisztikusabb kamion viselkedésre, az töltse le az ingyenes, 80 MB-os Mercedes Benz Truck Racing demót.)
-Egyszóval aki szimulátorokhoz szokott, hiányolni fogja a vezetési élményt.
Bár már letöröltem, de azért érdekes színfoltot hozott az életembe, örülök, hogy kipróbálhattam.