Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Bucser: látom egy-két dolog felmerült...
1.) a CLSID alatti ÖSSZES kulcsrol beszélgettünk, és az mindenkinél teljesen más. Ha te beimportálod az én CLSID alattrol kiexportált kulcsaimat, a windowsodnak nagyjábol annyi. Ezért ez nem járhato ut... Erről beszéltünk. Ok?
2.) csodálkozom rajtad... minimális logikával is beláthato, hogy egy 20 éve kitalált fájl transfer protokoll elavul... az informatikában amugy is minden elavul. Hardver, szoftver, stb. Én ész érveket mondtam a két technologia elvi müködéséről. Ezen uj technologiáknak a begyöpösödés probál csak gátat szabni, ami rád sajnos ugylátom jellemző, hiszen hamis évekkel probálkozol (nem tudod mit szedsz le torrenten... hehe) ... egyetlen kézzelfoghato ellenérvet nem mondtál a torrent ellen. Arrol meg, hogy eltérő rendszer.. ezexerint alismered, az FTP-t nem warezra találták ki. NA, képzeld! A bittorrentet sem! :D Menj el a készitő lapjára, ott le is van rajzolva miért is jobb egy hostnak ha torrenten terjeszt egy fájlt, mint ha http/ftp-n. Amire mi használjuk a két protokollt, abban az esetben egyértelmüen a torrent jobb. Ugye most erről beszélünk? Ebből indult az egész... h ne FTPre tegye ki, akinek isoja van, hanem torrentre (seedelje) ...
Feleslegesen probálsz alázni, sztem itt elég sokan elég sokat tettek/tettünk, hogy menjen a játék többeknél 1 orán tul is ... sajnos a krekkes megoldásom másnál nem müködik.
Pedig több mint 1 orámat szántam rá, hogy megtaláljam a játékra vonatkozo bejegyzéseket a CLSID alatt, de hiába: ugylátszik mindenki másnál más a bejegyzés :( Nálam tökéletesen megy, hogy csak azt a pár bejegyzést irom vissza az elmentettre. Nemhiába, nem hülyék csinálták ezt a védelmet (se).