52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#1581 Bucser: látom egy-két dolog felmerült...
1.) a CLSID alatti ÖSSZES kulcsrol beszélgettünk, és az mindenkinél teljesen más. Ha te beimportálod az én CLSID alattrol kiexportált kulcsaimat, a windowsodnak nagyjábol annyi. Ezért ez nem járhato ut... Erről beszéltünk. Ok?
2.) csodálkozom rajtad... minimális logikával is beláthato, hogy egy 20 éve kitalált fájl transfer protokoll elavul... az informatikában amugy is minden elavul. Hardver, szoftver, stb. Én ész érveket mondtam a két technologia elvi müködéséről. Ezen uj technologiáknak a begyöpösödés probál csak gátat szabni, ami rád sajnos ugylátom jellemző, hiszen hamis évekkel probálkozol (nem tudod mit szedsz le torrenten... hehe) ... egyetlen kézzelfoghato ellenérvet nem mondtál a torrent ellen. Arrol meg, hogy eltérő rendszer.. ezexerint alismered, az FTP-t nem warezra találták ki. NA, képzeld! A bittorrentet sem! :D Menj el a készitő lapjára, ott le is van rajzolva miért is jobb egy hostnak ha torrenten terjeszt egy fájlt, mint ha http/ftp-n. Amire mi használjuk a két protokollt, abban az esetben egyértelmüen a torrent jobb. Ugye most erről beszélünk? Ebből indult az egész... h ne FTPre tegye ki, akinek isoja van, hanem torrentre (seedelje) ...
Feleslegesen probálsz alázni, sztem itt elég sokan elég sokat tettek/tettünk, hogy menjen a játék többeknél 1 orán tul is ... sajnos a krekkes megoldásom másnál nem müködik.
Pedig több mint 1 orámat szántam rá, hogy megtaláljam a játékra vonatkozo bejegyzéseket a CLSID alatt, de hiába: ugylátszik mindenki másnál más a bejegyzés :( Nálam tökéletesen megy, hogy csak azt a pár bejegyzést irom vissza az elmentettre. Nemhiába, nem hülyék csinálták ezt a védelmet (se). -
#1580 De maga a játék elemzése egy gagyi volt -
ZOLEE22 #1579 a luzzzzzer állat -
#1578 hát gondolom nem egy 1500-ös cerkán, gef2 videókaresszal :) -
#1577 hát ilyen kameraállásból én sem tudnék :P -
ZOLEE22 #1576 ez nagyon nemtud vezetni! nagyon luzer :) -
#1575 MIlyen gagyi gépen játszák,hogy így akad? -
#1574 lol, még náluk is szaggat a game -
#1573 -
#1572 nézem -
ZOLEE22 #1571 fix.tv most!!!!!! -
Since #1570 heheheeee nekem meg nem:) bár októberben vizsgázom :-))) szal tanulnom kéne, de baromira nincs hozzá kedvem -
nick név #1569 ja tsak nekem holnap már suli -
fgm #1568 Hát ja, várjuk ! -
nick név #1567 ja ha jol emléxem -
Since #1566 Azt mondta hogy 11kor tud csak jönni, nem? -
#1565 Jó befogtam na Kussolok előző hozzászólást megaár törölni is lehetne:) -
#1564 Bucser ... ne bántsuk mááá a másikat :)
PEACE, LOVE, HARMONY :) -
#1563 Hát ha AlbertoHUN-nak sikerülne, amit mondott, azt megköszönnénk :) -
#1562 Ezt honnan vetted, hogy Reg nem átadható?? csak a vonatkazó filebejegyzéseket kell módosítani:)
Bár mondjuk az ilyen kijelentéseid után, hogy torrent jobb meg fejletteb mint FTP nem csodálkozom... Tudod az FTP-t nem arra találták ki, hogywarezolj rajta hanem arra, hogy ide oda mozgathasd a neten a fájlaidat mintha a saját vinyódon ténykednél.... Méghogy FTPvs. Torrent.. behalok.. két teljesen eltérő célú rendszer... -
#1561 Sajna nekem nem müxik -
#1560 Csendben várunk. -
ZOLEE22 #1559 Tudom, hogy így nemillik köszöni!
NADE MI A FASZ VAN MÁR!!! -
#1558 Mindegy már nem kell... holnap már suli :(( -
Akuma #1557 You have 3 minutes left.
hát ez valahogy nem jött be -
#1556 Van egy gyorsabb megoldás használjátok a XP rendszer visszaállító részét arra az idő pontra mielőtt leszedtétek a demot nálam működik nem kell format c + win inst. -
#1555 na itt egy link a 32 perces cucchoz... probalja ki, akinek még nem járt le az ideje, de már kevesebb van neki mint 32 perc!
18wos pttm krekk -
#1554 fefe elküldtem!
csak fél ora game után tedd fel ;) nehogy az 1 orád gyből 32 percre állitsa :D -
R9 #1553 http://iaro.srv.hu -
R9 #1552 hali,ne a te gépedről próbáld berakni a képeket,hanem gyere hhtp://iaro.srv.hu -
#1551 lol, töltsd fel vhova a képeket, még jó, hogy nem látjuk -
KÁdám #1550 Inkább egymás alá teszem!
-
Since #1549 Nah emberek nforce-n még semmi hír se róla -
KÁdám #1548 Autó a semmiből! (Nem biztos,hogy bejön)
-
#1547 Ha kijön a teljes tegyétek fel ftp-re!
A torrent nálam nem műxik (port korlátozás miatt) -
FiReBoY #1546 Nemtom milyen gyíkja van, mert 768 RAM biztos elég neki, minden szart amit lehetett taskmanagerből kilőttem, de egyszerűen nem megy. Mindig ugyanaza a hiba. (Sőt még a Hot Rod Garage To Glory-nál is ezt csinálja.) SoftIce-ot meg azt se tom micsoda. Spygyilkolókat futtattam, de semmi. Érdekes... -
FiReBoY #1545 Nem lehet. Ennyi a megoldás sajnos. Várunk még egy pár napot és teljes játékot játszhatunk. :) -
#1544 Sziasztok!
Arty: Nekem elküdheted mert én nekem még csak most jön le a demó,sőt már le is jött. Ha gondolod akkor elküdheted és akkor kiprobálhatom. Cím: [email protected] -
Szabi83 #1543 Sziasztok! Még új vagyok itt, de gondol máris van:) Írtátok, hogy hogyan lehet az órát újra indítani. Sajnos azokat a lépéseket megcsinálom, de az óra nem akar reagálni a próblkozásaimra. Tudtok segíteni?
Szabi -
#1542 kellene egy beta teszter, akinek még nem járt le :D