Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • SinClaiR
    Nem kéne összehasonlítani az ónos út, és a tök száraz aszfalt közötti különbséget. Meg egy 100 éves ifát, amin nincs fék, és egy szutyok régi kamiont, amin kellene lennie.
    Anno autószerelőnek tanultam, fezettem ifát is, áviát, honvédségnél .. egyszer felülvitzsgálatnál úgy adta át az egyik sofőr az avia-ját, hogy kicsit nem fog a fék. Nos nem volt rajta hátsó fék, 80 ról így is megállt 40 méter alatt. Igaz sajnos ez nem volt elegendő, hogy az őrmintaker előtt meg tudjak állni, így 2 napra nem engedtek haza, meg meg kellett javítanom a kerítést :)
    Persze az avia az csak 7.5 tonnás vagy még kisebb, ráadásul üresen, de mondom, azon nem volt fék.
    Honvédségnél buszt is vezettem, ilyen ikarust, mint a videon, csak nem kéket :) Tehát tudom miért mondom, hogy szar itt a fékhatás. Persze ilyen pacific 531 est nem vezettem, ki tudja, lehet tényleg ilyen szar a fék rajta....
    Mindegy, akkor is újabb mint az aa, és csak jön ki hozzá egy peccs is :)