52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#1261 na majd holnap regisztrálok, körülnézek ... megpróbálom minden tudásom latba venni ;) -
#1260 truckpol forum. Minden hír, újdonság ott tünik fel elősször. http://truckpol.prv.pl, és forum. Regisztálod magad, és már fórumozhatsz is. (nekem azért szar, mert nem tudok angolul.) -
#1259 KACSA ! Hol találtad ezt ? Körülnéznék ott, hogy mire érti, hogy "emlegetett problémák". -
#1258 "this is a reminder, I made an ASSUMPTION that the the DEMO is a beta version because of the problems you guys mentioned we fixed during beta testing.
secondly, I do not know the source of that demo BECAUSE I don't work for Valusoft"
"Ez egy emlékeztető, "nem tudom mit csinált", hogy a demo egy béta verzió, mivel az általatok említett problémákat kijavítottuk a béta testelés alatt.
másodszor pedig, nem ismerem a demo forrását, mert nem a Valusoftnál dolgozom" -
#1257 B) Brakes, remember you are driving a truck and you need to give yourself enough room for breaking, after all, your not driving a car lol
Fékek: ne felejtsd, hogy amikor egy kamiont vezetsz elég helyet kell adni a féktávnak, hiszen nem egy autó volánjánál ülsz. -
#1256 Ez nem azt jelenti, hogy a DEMO a béta verzió? -
#1255 Mikor lesz belőle ISO ? :DDDDD -
#1254 Csak legyen igaza ... akkor viszont KIBASZÁS az, hogy 20$ -t elkérnek ezért a szarért ... -
#1253 B) The brakes have been made more realisitic
Fékeket valósághűbbé tették -
#1252 JA: A TRUCKPOL FORUMON EZT ÍRJÁK:
this is a reminder, I made an ASSUMPTION that the the DEMO is a beta version because of the problems you guys mentioned we fixed during beta testing.
secondly, I do not know the source of that demo BECAUSE I don't work for Valusoft -
#1251 jaja a Fekete özvegy a kereszteződésben:))) "rohadt fehér tudtam hogy a feketét kellet volna választanom" :DDDD -
#1250 Majd meglássuk.. itt is lehet a hotelekben pihenni... -
#1249 Ez mi (a PTTM-ről szól azt hiszem):
Hi everyone and thanks for all of your reveiws
Allow me to definitively clarifiy a few things:
A) Steering has been fixed
B) The brakes have been made more realisitic
C) Town setup in this game is better than 18WOS:AA, there are sometowns you guys could not have seen in the demo
D) Day to night transition is pretty well done. You can expect day to night transition as you traverse USA just as you would in real life.
E) Problems with swithing gears has been fixed in beta testing.
F) System crashes and choppiness
Even if you exceed the system requirements for a game that does not mean you will not have issues with the game. Computer software is funny like that. I do not experience computer choppines or system crashes in PttM. Microsoft train sim crashes my computer and I can't figure out why.. I run a P4, XP pro and a $100 ATI Radeon graphics card
G) PttM has rear view miirrors and they are ADJUSTABLE!!!
Allow me to point out a few things: PLEASE READ!!!
You will thank me in the future
A) The interstate highway is more complex than 18WOS:AA. You MUST learn the MAP and the highways for each city. For example, some highways do not go directly to a city instead they will bypass or connect to another street that will take you to your destination in that city...
B) Brakes, remember you are driving a truck and you need to give yourself enough room for breaking, after all, your not driving a car lol
C) Your REARVIEW mirrors are Adjustable
D) Try view key #9
E) At the wear houses, there is a moving green box. You can drive into this box to simulate sleeping.
F) As far as the time and sleeping goes, you will find time to sleep as you become more fimilar with the game. For example, you will come to know how much time it is required to take a load from New Orleans to Seattle. Thus you will figure out how much sleep you can get during the trip.
G) Some of you destinations are OUTSIDE city limits on a dirt road. The dirt road may not be easy to see.
I'll be back with more later on.
-
#1248 Félek szerintem nem ugranak ekkorát ... hogy kiszállj, aztán emberkét irányts.Asszem úgy oldják meg, hogy beállhacc a bárhoz, aztán animáció ... és bent vagy a bárban, és ott van az x választási lehetőség, amit mondani akarsz ...
Aztán a Rig n Roll 2 -ben kiszálhacc már és teljes frídom, meg majd kamionokat lophatunk :)
ZZZZZZZZZzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzz -
#1247 Hát, a riportokban azt írják, hogy be lehet menni bárokba, ott lehet érdeklődni hogy mit érdemes, hova, meg ilyenek. -
nick név #1246 ja ezt v valamelyik másik képet láttam és elgondolkodtam rajta...
ZsZso én örülnék neki h ki lehetne szálni sztem tökjo lenne, mint pl monnyuk ahogy irtad a benzinkuton -
#1245 Basszus ... most esett le, hogy mit jelent az számunkra, hogy Amerikában jelenik meg aug 31 -én. Az ugye 9 óra eltolódás (sacc/kb), emiatt este felé lesz ott reggel, és nagy valszínnel csak szept 1. én láthatunk leghamarabb belőle vmit. Viszont már lehet, hogy reggel ;) -
#1244 áátvezető animáció.. -
#1243 Reméljük, hogy nem csak videó ...
Nagy szám lenne ... bemmenék kifizetni a számlát, aztán kérdené a csajszi, hogy "lesz még vmi ?" "ja ... egy chips, meg ez a boci csoki - hogy boci kamion -t nyerjek" :).
Amúgy nem látom túl sok értelmét annak, hogy kiszálhassak ... viszont ha neked van 5leted kacsa, kíváncsi lennék rá ... komolyan -
#1242 mi? -
#1241 Ez szerintem csak Cut-Scene... -
#1240 Oszt hogy itt te irányítasz-e vagy a gép...??? -
#1239 -
#1238 Ja. -
#1237 Mégeccer megemlíteném ... ez egy árkád game, és sohasem akart (sztem) szimulátor lenni -
#1236 Ezen bizony lehetne veszekedni sokat. (Pl: a hosszúplatós AVIA sem éri el a 3,5 tonnát, mert azon tanultam C-re, és 1 tonna vasbeton volt a platón, hogy C minősítést lehessen vala szerezni...) Azonkívül volt szerencsém egy RÁBA EDE-hez, amivel bizony tök üres póttal is művészet volt megálni. De vezettem DAF XF95-öt, amin ha megtapostam a féket, akkor bizony markolni kellett a kormányt, nehogy kifejeljem a szélvédőt...
Borulás: CONVOY. Ha megvan, nézd meg azt a részt, ahol belerongyolnak a keresztződésbe, mint az állat, és felborul az egyik kamion. A pót már több mint 45%-ot dőlt, de a vontató még vízszintben.... -
nick név #1235 köcc -
#1234 ajánlom figyelmedbe
nekem még nem volt türelmem végigolvasni, csak ami érdekelt, azt keresgéltem meg. Itt sok mindenre választ kaphacc -
#1233 Nem kéne összehasonlítani az ónos út, és a tök száraz aszfalt közötti különbséget. Meg egy 100 éves ifát, amin nincs fék, és egy szutyok régi kamiont, amin kellene lennie.
Anno autószerelőnek tanultam, fezettem ifát is, áviát, honvédségnél .. egyszer felülvitzsgálatnál úgy adta át az egyik sofőr az avia-ját, hogy kicsit nem fog a fék. Nos nem volt rajta hátsó fék, 80 ról így is megállt 40 méter alatt. Igaz sajnos ez nem volt elegendő, hogy az őrmintaker előtt meg tudjak állni, így 2 napra nem engedtek haza, meg meg kellett javítanom a kerítést :)
Persze az avia az csak 7.5 tonnás vagy még kisebb, ráadásul üresen, de mondom, azon nem volt fék.
Honvédségnél buszt is vezettem, ilyen ikarust, mint a videon, csak nem kéket :) Tehát tudom miért mondom, hogy szar itt a fékhatás. Persze ilyen pacific 531 est nem vezettem, ki tudja, lehet tényleg ilyen szar a fék rajta....
Mindegy, akkor is újabb mint az aa, és csak jön ki hozzá egy peccs is :) -
nick név #1232 ha már az off-nál tartunk, a rig n roll -ba a kamionbol ki lehet szállni? -
#1231 na ... szanaszét OFFoljuk a témát ... ez nem is lenne baj ...
DE ÉN VAGYOK A BUZDÍTÓ ! :) -
#1230 láttam=láttad ;)
jah, az elég jo kis film volt... adok linket is rá:
ikarus buszos movie -
#1229 TotalCar ... jaja ... mondassz vmit ... egy buszt próbáltak megállítani vizes aszfalton ... asszem 25tel ment és 50- 80 m -t csúszít míg megállt ... beszarás. -
#1228 a képekért minden ;)
Slayerboy: ok, nyilván a kamiont is magával kéne rántania, de itt egyenlőre csaj behimbáltam, s akkor emelkedett el a földtől ezzel semmi baj sincs, hiszen a kamionra egy ponton van rögzitve... ez totál belefér... pláne, hogy az előző részekben SEMMI ilyesmivel nem foglalkozott a program...
HA emlékszel, a kamion önmagában az előző részekben is elég sinauto volt, ám mostmár legalább ha a kanyarban az egyik kerékkel patkázol is, akkor borulsz... !! Eddig ez sem volt!
A Force Feedback katasztrofa, ha indexeltem, akkor is elkezdett furán remegni a kormány :D Ugyanilyen fura effekt a fényszoro ki/bekapcsolására :D
Na, mondom FFB disabled... nem sikerült :D Bughalom ez a játék még ......... de az AA után nagy előrelépés!
Amugy, az meg, hogy egy szakadt, alap kamion X tonna áruval száz métert gurul nem irreális!!!! Haver anno mesélte, hogy apja tartályossal folyamatosan életveszélyesen tudott menni, egy ilyen mezögazdasági ifa vontato volt!! HA meg akart állni, azt majdnem csak határidönaploba kellett jegyeznie 1 nappal előre.... ;) JAh, és megállás után a lötty eléggé utánlökte az egész hobelevancot... Sztem ez is rendben van.
Gondolom totalcart nem láttam, amikor egy eccerü(!) ikarussal mutatták, esős talajon mekkorát is csuszik.... na, 25 km/h ról 80m alatt sikerült megállni... Sztem foggalmunk sincs, milyen erő hathat egy kiszuperált kamionra a maga X tonnájával... -
ZOLEE22 #1227 -
#1226 :D -
#1225 És akkor mi lesz? Kiverjük? :) -
#1224 még sehogy :) -
#1223 hidd el, hogy az se érne semmit :) -
ZOLEE22 #1222