Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
a képekért minden ;)
Slayerboy: ok, nyilván a kamiont is magával kéne rántania, de itt egyenlőre csaj behimbáltam, s akkor emelkedett el a földtől ezzel semmi baj sincs, hiszen a kamionra egy ponton van rögzitve... ez totál belefér... pláne, hogy az előző részekben SEMMI ilyesmivel nem foglalkozott a program...
HA emlékszel, a kamion önmagában az előző részekben is elég sinauto volt, ám mostmár legalább ha a kanyarban az egyik kerékkel patkázol is, akkor borulsz... !! Eddig ez sem volt!
A Force Feedback katasztrofa, ha indexeltem, akkor is elkezdett furán remegni a kormány :D Ugyanilyen fura effekt a fényszoro ki/bekapcsolására :D
Na, mondom FFB disabled... nem sikerült :D Bughalom ez a játék még ......... de az AA után nagy előrelépés!
Amugy, az meg, hogy egy szakadt, alap kamion X tonna áruval száz métert gurul nem irreális!!!! Haver anno mesélte, hogy apja tartályossal folyamatosan életveszélyesen tudott menni, egy ilyen mezögazdasági ifa vontato volt!! HA meg akart állni, azt majdnem csak határidönaploba kellett jegyeznie 1 nappal előre.... ;) JAh, és megállás után a lötty eléggé utánlökte az egész hobelevancot... Sztem ez is rendben van.
Gondolom totalcart nem láttam, amikor egy eccerü(!) ikarussal mutatták, esős talajon mekkorát is csuszik.... na, 25 km/h ról 80m alatt sikerült megállni... Sztem foggalmunk sincs, milyen erő hathat egy kiszuperált kamionra a maga X tonnájával...