Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Hentes Bill #1138
    volt szerencsém nekem is kipróbálni a demot az előbb. tegnap óta fent van már a demo, de csak most próbáltam ki, tegnap szinte egész nap Championship Managereztem... :)

na szóval, ami tetszett:

az eső. jobban meg van csinálva, mint az AA-ban
    a hangok. élethűbbek.
    lámpa. nem tom mi a neve igaziból, de van egy erősebb lámpa is.
    látóvátolság. elé messze is el lehet látni.
    benzinkútak. tetszik, hogy ki vannak írva az árak
    az egész autópálya. pl vannak vízhordók a lekanyarodásoknál. (nem mentem bele 1ikbe sem, szal nem tudom, mi történne olyankor :P)
    táblák is szebbek

legjobb az egészben a grafika. sokkal szebb, mint az AA-ban, nagyon tetszik. másik a városok. qrva jók :) szép nagyok, tetszik az üdvözlőtábla a város előtt :)
    meg qrva szépek a villanyoszlopok is (főleg éjjel, mikor világítanak :P)
    New York nagyon zsírul nézett ki, hatalmas épületek, felüljárók, meg minden. AA-ban elég ganyik voltak a városok,qrva kicsik voltak, szögletes kanyarok, semmilyen házak, semmi emelkedő, semmi felüljáró, stb...

ami nem teccik:

a pótkocsik felvétele. alig tudtam bazzeg felvenni, miközben AA-ban betolattam alá, egyből fel lehetett venni, nem kellett pontosan beállni mögé.
    iránytű sem teccik, ami mutatja merre menj. (lehet, hogy ki lehet kapcsolni?)

a legeslegszarabb a játékban az irányítás. tényleg borzalmas. ez így szvsz élvezhetetlen. bazzeg megyek 50-el, és nem tudok egy mezei kanyart bevenni, mert egyszerűen irányíthatatlan a szekér.
    a féktáv a másik. kegyetlen szar, alig lehet megállni, az a legjobb, mikor vmi alma megáll előtted, képtelenség melkerülni az ütközést.
    a sebességérzet is szar. megyek 50-el, és olyan, mintha 30-al mennék az AA-ban.
    meg mintha rövidebbek lennének a pályák. gyorsan haladunk a térképen nagyon, pedig 50 a max amivel lehet menni azzal a kézdő trágyával.

én nem értek ezeket e készítőket, nem veszik észre, hgoy az irányítást teljesen elbaszták? élvezhetetlen a játék így. remélem kijön majd vmi peccs a játék megjelenése után nem sokkal, ami kijavít 1-2 általam említett hibát.