52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Bucser
    Szerintem pont most lett reális a kamionok viselkedése... Nem áll meg egy pillanat alatt és a kanyart sem lehet gond nélkül 50-60 MPH-val bevenni... Most gondold el.. láttál már kamiont ami 120-al vesz be derékszögű kanyart?? Igenis fékezzen le az ember mielőtt belemegy egy kanyarba:) Az autópályák hosszát nem néztem:) Inkább a Country Roadokat próbáltam ki ebben a nagyon rövid 1 órában:( Azok viszont baromi hangulatosak... A nyíl a fej felett engem is baromira zavar pláne, hogy nem lehet 3 tükröt használni.. vagy az oldalsó visszapillantót vagy a szélsőket láátod...
  • nick név
    akkor inkább már a akrossz hungari-val
  • ZOLEE22

Demo itt
  • Hentes Bill #1138
    volt szerencsém nekem is kipróbálni a demot az előbb. tegnap óta fent van már a demo, de csak most próbáltam ki, tegnap szinte egész nap Championship Managereztem... :)

na szóval, ami tetszett:

az eső. jobban meg van csinálva, mint az AA-ban
    a hangok. élethűbbek.
    lámpa. nem tom mi a neve igaziból, de van egy erősebb lámpa is.
    látóvátolság. elé messze is el lehet látni.
    benzinkútak. tetszik, hogy ki vannak írva az árak
    az egész autópálya. pl vannak vízhordók a lekanyarodásoknál. (nem mentem bele 1ikbe sem, szal nem tudom, mi történne olyankor :P)
    táblák is szebbek

legjobb az egészben a grafika. sokkal szebb, mint az AA-ban, nagyon tetszik. másik a városok. qrva jók :) szép nagyok, tetszik az üdvözlőtábla a város előtt :)
    meg qrva szépek a villanyoszlopok is (főleg éjjel, mikor világítanak :P)
    New York nagyon zsírul nézett ki, hatalmas épületek, felüljárók, meg minden. AA-ban elég ganyik voltak a városok,qrva kicsik voltak, szögletes kanyarok, semmilyen házak, semmi emelkedő, semmi felüljáró, stb...

ami nem teccik:

a pótkocsik felvétele. alig tudtam bazzeg felvenni, miközben AA-ban betolattam alá, egyből fel lehetett venni, nem kellett pontosan beállni mögé.
    iránytű sem teccik, ami mutatja merre menj. (lehet, hogy ki lehet kapcsolni?)

a legeslegszarabb a játékban az irányítás. tényleg borzalmas. ez így szvsz élvezhetetlen. bazzeg megyek 50-el, és nem tudok egy mezei kanyart bevenni, mert egyszerűen irányíthatatlan a szekér.
    a féktáv a másik. kegyetlen szar, alig lehet megállni, az a legjobb, mikor vmi alma megáll előtted, képtelenség melkerülni az ütközést.
    a sebességérzet is szar. megyek 50-el, és olyan, mintha 30-al mennék az AA-ban.
    meg mintha rövidebbek lennének a pályák. gyorsan haladunk a térképen nagyon, pedig 50 a max amivel lehet menni azzal a kézdő trágyával.

én nem értek ezeket e készítőket, nem veszik észre, hgoy az irányítást teljesen elbaszták? élvezhetetlen a játék így. remélem kijön majd vmi peccs a játék megjelenése után nem sokkal, ami kijavít 1-2 általam említett hibát.
  • Akuma
    Addíg is jáccatok a jó öreg King of the Road -al :P
  • ZsZso
    Most má ne is, ha ilyen szépen feltüntettem, hogy nincs krekk ;)
  • ZOLEE22
    Ako most nem tőrjük fel!!!
  • ZsZso
    Az viszont remélem tény, hogy 2 nap mulva kijön. Aki meg most tér be leírom neki, mi a helyzet :

A játék demójához nincs krekk, újabbb 1 órát úgy lehet jáccani, hogy nyomsz egy formatot.
    A játék fullba pedig nagy valszínnel augusztus 31-én jön ki (Amerikába - szeptember közepe felé pedig Európa)

Remélem ez segít azoknak, akik nem akarják végigolvasni az hozzászólásokat ;)
  • Bucser
    Akkor félreérthető volt a smiley:) De mindegy mondtam:) Zárjuk le...
  • ZsZso
    Ember ... nem gondoltam komolyan ... a vigyor a végén arra utalt. Hidd el, hogy nem azért szenvedtem a játékkal, mert szar lenne ... ezt pedig,
    "Azt hittem akik itt lassan 3 napja szenvednek azzal, hogy feltörjék a demot szintén nem "normális emberek""
    inkább nem veszem magamra, mert megsértődnék ...
  • Bucser
    Mondom hagyjuk....
  • Slayerboy
    Amúgy én sem azért próbálgattam meg mahinálni a gamét, hogy napokon át azzal játszak... csak alapból a probléma megoldás érdekel!
  • Bucser
    Jólvan hagyjuk nem tépem a számat inkább..
  • Slayerboy
    Hm... vártam a játékot, de nem így képzeltem el.Szarul sikerült.
    Amúgy meg létezik rajongói topic??Nem látom kiírva! :-)
  • Bucser
    Nekem minden hibája ellenére témaválasztásánál fogva baromira tetszik ez a Game és éppen ezért merem magam a rajongójának nevezni... Azt hittem akik itt lassan 3 napja szenvednek azzal, hogy feltörjék a demot szintén nem "normális emberek"....

De sry ha tévedtem... De gondolom Gumikacsa sem fikázás végett hozta létre a topicot...
  • ZsZso
    Rajgói topic ? Ki mondta ezt neked ?
  • Bucser
    Nem értem, hogyha nem tetszik egy játék akkor minek írsz a rajongói topicjába???
  • ZOLEE22
    ja ja
  • Slayerboy
    Az is ilyen szar? ;-)
  • nick név
    szoval a legjobb lenne 1 krekk
  • ZsZso
    OFF : De jó ... nyomatja kifelé a ValuSoft a gamékat ... most jött ki a Hunting Unlimited 3 ...
  • ZsZso
    húúú de szép magyarsággal írtam le ezt ;)
  • ZsZso
    Még egy ok mért nem lehet a regisztriben :)
    Szerintem ezt a prism3D csinálja magán belül ... gondolom ránéz egy -két filére, ha nincs, akkor készít (60 perc lesz), ha van, akkor megnézi hogy hun, mit miért :). De ezzel a móccerrel meg lehetne nézni, hogy télleg igazam van -e. Amúgy azért lenne értelme, hogy a Prism3D csinálja a keresgélést, mert az sehol se láccódna, és nem oly eccerűvé teszi a dolgokat, hogy elég magát a Prism3D.exe -t lementeni 60 percnél, aztán felmásolgatni, hiszen az csak egy "híd" ahoz a fájlhoz, ahol el van tárolva, hogy hány percem van
  • Carlos
    Nem.
    Feltelepít. Kimásol egy másik particióra a telepített játékot. Format c. felmásol a játékot (nem telepít) és megnéz, megy-e.
    Erre gondolhatott.
  • Met
    Nem jó mert pl a windows könyvtárat nem engedi felülírni.
  • ZOLEE22
    talán kimarad az az apró dolog ami boszant minket :)
  • Slayerboy
    De ennek mi értelme? :-)
  • ZOLEE22
    + sok pp
  • ZOLEE22
    Eszembe őtlőt valami!!!

úgyan nem biztos hogy működik a dolog de ha már úgyis nyomatjátok a format c akkor talán!

Na szóval feltelepited aztán a telepitet mapákat kimásolod egy vincsire aztán format c és utána bemásolod a mapákat az eredeti helyűkre.

Na mitszoltok?
  • PLackó
    látom még nincs megoldás
  • Eisenhower
    thnx^^
  • Bucser
    Mármint bemutatták a nagyközönségnek az EGN2004-en, hogy hogyan állnak a fejlesztéssel
  • Bucser
    Szervízben!!!
  • Eisenhower
    na jó de hol lehet megvenni?
  • Since
    Nem hiszem, mivel nforce-n még nem írják...
  • gumikacsa
    Valami olyasmi hogy prezentálták a játékot az egn 2004-en (bemutatták)
  • Bucser
    JAJA a 18WOS-ben még meg kell külön venni a GPS-t meg az extra tankot nekem azért is tetszett még:)
  • ZOLEE22
    ŐŐŐ egyépként a konstruktion destruktion is ilyen volt full game idő korláttal ezt is a valu csinálta meg a try! úgyhogy én elképzelhetőnek tartom hogy full gamma ez!
  • Met
  • Carlos
    Szedd le inkább az Across America-t.
    Szállítmányt asszem a T -vel tudsz felvenni, vagy amilyen betűre van bindelve.
    Térkélpen azért nem jelez, mert lehet, hogy nem veted meg azt a kütyüt. Vagy nemtom. Nem emlékszem már rá.