• Lola.
    ""kár hogy nem létezik" mondom:PÉCÉN sok minden nem létezik. "

Én meg mondom, ne a levegőbe dobálózzál ilyesmivel fejtsd ki miről beszél. hogy lehet context switch nélkül multitaskolni.

"Itt is csak a winfanok válaszolnak úgy hogy ez mese, meg mellébeszélés, blöff, "

Igen? Én blöfföltem ugye dvd encodingot amigára, én áradoztam a macintosh überalles voltáról (cooperative multitask a 21. században), én beszéltem marhaságokat hal64-ről és hal-al csökkenő szinek számáról, soroljam még?

"A preemtív, prioritásos kezelés hiánya azonban logikusan késleltetéseket jelent, amennyiben hirtelen egy másik program kerül előtérbe, és a grafikus meghajtónak egyből annak a megjelenítésével kell foglalkoznia. "

Segítek megfejteni neked ezt a talányt... A 3d-s gui megjelenítés egy részét fogják a longhornba a videokártya hardveres egységére bízni, ami nem támogatja by design a context switch-t (szemben a mai processzorokkal) ami miatt jóval nagyobb késleltésre kell számítani. hacsak addig ki nem találnak valamit, vagy le nem tesznek a hardver gyorsitás guin történő használatáról. Egyébként winen az első nt megjelenése óta van preemtive multitask, így természesen xp-ben is...