• Penge88

Jó, akkor ha tényleg csak hülyék vannak itt rajtad kívül, akkor minek vagy még itt?

Jah, mondjuk egy East Cars modos 60 lovas Ladát, meg egy 300 lovas összkerekes Subaru-t tényleg el lehet vezetni simán billel, más kérdés, hogy nevetséges dolog. Természetesen EC modot imádom, és ha már Lada, akkor csakis kizárólag keresztben, ezt meg nem tudom, hogy a túróba oldod meg bill-es digitális kanyarodással. A poén csak az, hogy 15e forintért kap az ember egy normális kormányt, amivel picit feljebb lép az élmény szintjén.

rF téren elmondanám, hogy szégyen vay nem, de sokkal inkább leköt egy olyan mod, mint az EC, 21074, vagy a VFTSmod, bár nekem a középső a kedvencem, és lehet mondani, mert elvakul Ladás vagyok (ha elvakult nem is, mert számomra nem csak az az autómárka létezik), de valahogy már hidegen hagynak a 500-600 lóerős, csilivili szekiváltós dolgok.

Ami pl. érdekelne, 4-5 fős hóban csapatós téma, amit próbáltunk itt összehozni, ha már IRL nincs hó (persze CSAKIS KORMÁNNYAL sry)