• Roger6
    Figyi! Szerintem az alapvető gond a TE hozzáállásoddal van. Leírom, hogy megértsd, bár gyanítom, hogy ha több embert is ilyen mondatokkal illetsz, mint: "ismerem a fajtádat", ez nem fog menni. De egy próbát megér.

Mindenki tudja, hogy ez egy fórum. Mindenki szeret versenyezni (a topiclakók közül), autót vezetni, és nagy részük itt indul is egy-egy nevesebb ligában. Az egyértelműen látszik, hogy te vagy az, aki mindenképpen bele akar kötni valakibe, vagy megmondani másoknak, hogy mi a helyzet. Ráadásul mindezt úgy, hogy a topic címét adó játékot sokszor fikázod. Bár nem értem 40-45 évesen ebben mit élvezel, ezt te tudod.

A probléma az, hogy ha valaki megemlíti, hogy ő hogy szeret játszani, akkor te ezt mint egy nagyképű senkiházi véleményét fogadod, pedig láthatóan semmi rossz szándék nem volt benne. Nem fikáz le senki senkit, hogy ha billentyűzettel vezet, de tény, hogy ezt online versenyen (segítségek abszolút kikapcsolása mellett) nem fogják díjazni. És ez nem ügyesség kérdése. Mivel a billentyűzeten kétfajta állás van, nem nehéz kitalálni miért írom ezt. De persze ilyenkor a túlzott önbizalomszinttel rendelkezőknél előjön az Isten-effektus - na ők billel is lenyomnak bárkit. Hát persze, mit is gondoltam én hülye...

Vagy amikor leírtam én speciel, hogy én nem nézném az olyan közvetítéseket ahol vannak segítségek (ráadásul nem is kevés), mert számomra az a fontos, hogy maga az ember mit tud, és nem az, hogy mit a technika. Na ezt is lefikáztad, akkor hirtelen megismerted a "fajtámat", aki csak elmondta, hogy többre tartja a tehetséget a technikánál. Persze itt megint én vagyok a hülye, majd miattam biztos megváltoztatják a szabályokat. Nem érdekel, én véleményt írtam, de hát aki ezt nem fogja fel, és inkább kötözködik, akkor ugye a gond nála van.

És amit rF2 topicban is művelsz néha, az hihetetlen. Ráadásul ugye rengetegszer hozod elő rF1 hibáit, és nem vagy képes megérteni, hogy ha szar a fizika valahol, az a mod hibája, a modderek hibáztak és nem rF. De ezt már nem írom le többször, szerintem ha akartad, már eddig is felfogtad volna.