| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
PacsutaTibi #59520 Már bocs, de ez egy baromság hogy játsz NFS-el. Ha valaki utálja az árkád játékokat akkor is inkább "szenved" billel, meg egérrel,(olyanról is tudok aki gamepad-el nyomja), minthogy azokkal játszon. Persze ha van rá módja inkább szerezzen be egy kormányt, mert azzal az igazi. Nekem is van kormányom, de sokszor megyek egérrel, mert lusta vagyok rákötni, vagy épp a tesómnak kell.
komorszabi!
Azt nézd meg hogy felhozod a játékvezérlőket ott kiválasztod a Parallel Port Joystick 1-et és rámész a tulajdonságokra. Ott a teszt fül. Itt kell majd megnézni hogy ha mozgatod az egeret akkor mozog e az X tengelyen a kis kereszt. Viszont még mielőtt tesztelnéd el kell inditanod a PPJoyMouse.exe-t. Ez az előbbi hozzászólásomban lehet nem volt teljesen érthető, hogy ennek az exenek végig futnia kell mialatt te az egeret akarod joysticknak használni. Tehát az Rfactor futtatása altt is mennie kell. (Egyébként ebben az exeben az érzékenységét is tudod állítani, hogy mennyit kelljen húzni az egeren hogy 100%ba kifoduljon valamelyik irányba a joystick (a nagyobb érték a gyorsabb kifodulás) én 22est használok Rfactorhoz, 16ost RBRhez.