| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Bocs a zavarásért, kicsit off. Telemetria. Itthoni gépen frankón működik, de kb. egy éve feljárunk felső szomszédhoz dupla gép, dupla kormánnyal ökörködni, és most eljutottak arra a szintre a srácok, hogy érdekli őket a telemetria, és a setupolás "művészete". Ó mondom uraim, semmi gond, majd én-e! Data Acquisition plug-in letölt telepít, iMoteC2 Standard letölt, telepít, na mondom most aztán szét daraboljuk a vas minden egyes alkatrészét (ugye addigra már a sör + Jäger kombó megtette a hatását). Toltam gyorsan Toban-on 3 gyorskört, kilépek Total Commander-be, LOG/MoteC könyvtárban gyönyörűen ott fekszik a két log fájl, amit fél perce készített (.ld, és .ldx kiterjesztésűek). MoteC indít, és amikor a megnyitásra nyomok, azt írja, hogy a megadott mappában nem talál log fájlt.
Régebben is kínlódtam itthon vele jópár napot mire megoldottam a dolgot, de az már 3 éve volt, a franc sem tudja, hogy mit is csináltam... Tudna esetleg ebben valaki segíteni nekem? Mi lehet a megoldás?