| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Hát nyomjad, nem mondtam, hogy ne nyomjad. Tőlem még 100 év múlva is játszhatod én csak elmondtam , hogy tele van hibákkal rF motor (és nem csak a modok) , aztán vagy elhiszed vagy nem. Race On netkódjával semmi próbléma nincs, próbálkozz normális szerveren... rF netkódja sem rossz és ez a hiba amit írtam nem lagg miatt van, hidd el ennyit értek hozzá. Valami el van kúrva benne de nagyon és igen ez engem annyira zavar, hogy minimálisat rFactorozok már. Az, hogy téged és többezer társad ez a hiba nem érdekel, vagy egyáltalán fel sem tűnt, az nem jelenti azt, hogy nincs. Én is futottam rF-el rengeteg izgalmas futamot, jó bajnokságot, de amióta mentem RaceOn-al komolyabban pár futamot rájöttam, hogy ég és föld a kettő. RaceOn-ban meg az OW fura, egyszerűen nem fordítottak rá annyi időt szerintem.
"Most erre mit mondjak? Hogy rajtam kívül még több 100 szimulátoros társamat nem érdekli? Vagy mit akarsz? Tudod mennyien túraautóznak? Kurva sokan. Akkor ez mind igénytelen lúzer? Vagy talán olyan mod-okat használnak, ahol ez kevésbe (vagy egyáltalán nem) jelentkezik? Haggyadmá..."
Azt észrevetted, hogy ilyenkor magaddal beszélgetsz? Tipikus fórumozó vagy és ne vedd sértésnek. Írom, hogy tele van bugokkal, te meg már azzal jössz, hogy én mit akarok mikor több száz emberrel túrázol rFactorban és ezek igénytelen lúzerek, ráadásul utána még fel is háborodsz hogy miért írok (írsz) ilyeneket.
Én is megyek rFactorban túrával, de lassan már cseppet sem élvezem és szerintem egy darabig ez lesz az utolsó sorozat amin elindulok rF-ben, de nem lépek ki, mert nem azért jelentkeztem, hogy otthagyjam. Ettől te még mehetsz a több száz haveroddal együtt játszani, senkit sem zavar, engem meg aztán pláne nem, azt csinálsz amit akarsz. rF egy nagyon jó játék, de még mindig az a legnagyobb erénye, hogy rengeteg hozzá a mod. Engem nem kell meggyőznöd, hogy RaceOn szar és rF jó, mert van egy saját véleményem és ennyi. Én sem akartalak meggyőzni téged, egész egyszerűen leírtam, hogy szerintem rF tele van bugokkal (nem tegnap kezdtem versenyezni én se, láttam ezt-azt). Úgyhogy itt zárjuk is le, ha neked tetszik tökéletes kikapcsolódást nyújt én a saját szemszögemből megítélve a dolgokat továbblépek. Lehet neked meg a RaceOn lenne a visszalépés, nekem az rF az. És akkor mi van? Ettől szép a világ...